Dugoočekivana online trgovina H&M za Hrvatsku konačno je otvorena! Od danas svoje najdraže H&M komade možete naručiti putem weba, a kako bi proslavili otvorenje novog online shopa, H&M Hrvatska do 15.5. nudi bespatnu dostavu. Osim toga, u novoj online trgovini kupce očekuje niz fantastičnih ponuda, dok će novi newsletter pretplatnici dobiti 25% popusta na jedan artikl po svom izboru

hm hrvatska online

H&M Online trgovina nudi istu ponudu kao i u trgovinama pružajući kupcima širok spektar odjeće i modnih dodataka uključujući žene, muškarce, mlade i potpunu ponudu za djecu, drugim riječima ima za svakoga ponešto. Na webu će se moći pronaći i ekskluzivna ponuda "samo-Online" artikla tijekom cijele godine.

H&M Online trgovina pokreće i H&M Home, donosi H&M osjećaj mode i zabave u interijer, sezonskim izborom proizvoda za svaku prostoriju vašeg doma, a dolaskom Online trgovine, hrvatski kupci imat će neposredan pristup modernom dekoru za kuću ili stan po najpovoljnijoj cijeni.

"Oduševljeni smo što pokrećemo Online trgovinu za Hrvatsku. Ovaj značajan korak u potpunosti zaokružuje H&M-ovu multikanalnu ponudu. Uz naših 15 trgovina, hrvatski kupci imat će pristup do naše najbolje modne ponude 24 sata dnevno putem svojih kompjutera, pametnih telefona i iPad-a bilo gdje u Hrvatskoj.", kaže Claudia Oszwald, H&M Country Manager za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju i Austriju.

hm hrvatska online

Online shopping na hm.com zaokružuje H&M doživljaj kupovine. Kupci mogu vidjeti najnovije kolekcije, pronaći inspiracije na "H&M Life," prijaviti se na modni newsletter za ekskluzivne najave i ponude, te biti u interakciji s ostalim korisnicima na društvenim mrežama. Sve što kupci vole iz H&M-a bit će dostupno samo jednim klikom na gumbić s bilo kojeg mjesta u Hrvatskoj.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.