Guess Jeans kolekcija stvorena je za glamurozne djevojke, sexy „bikere", divlje rokere, ali i za odmjerene dame i gospodu. Savršeno se prilagođava svakom stilskom izričaju te donosi casual, chic i bezvremenske komade koji se lagano kombiniraju

guess_jesenzima_cijela

Novi trendovi koje nudi svijet Guess trapera su „push-up“ i „skimming“ rezovi koji u potpunosti odgovaraju različitim oblicima tijela i laskaju figuri. Ručno krojena traper odijela postaju sinonim za mušku eleganciju. Jeans kolekcija dolazi u bojama poput bezvremenskih plavih nijansi i klasične crne boje. Tri su glavne teme kolekcije.

Two 2 Tango

Glavni motiv ovog dijela kolekcije je čipka. Naglašena senzualnost inspirirana je tradicionalnim argentinskim plesom - tangom. Prozračni materijali i fina tkanja u kombinaciji sa senzualnom crvenom bojom pomalo podsjećaju na kostime kojeg nose plesači na pozornici. Muškarcima Guess nudi isprani traper koji je jednostavno neodoljiv.

guess_jesenzima_cijela1

South to Southwest
Idealna za svjetske putnike, ova kolekcija u sebi nosi snažan utjecaj „bikerskog" stila. Detalji od samta i baršuna koji neodoljivo podsjećaju na američki zapad obojani su u crne, zelene i zlatno-žute nijanse.

guess_jesenzima_cijela2

Lost In Vegas
Guess djevojka, uvijek spremna za zabavu, bira odjeću s printom uzoraka životinjskog krzna i zmijske kože, koji i obilježavaju ovu kolekciju. Guess muškarac odlučuje se za nešto svečaniji izgled, upotpunjen neizostavnim trapericama „skinny" kroja. Kolekcija je ukrašena izraženim detaljima, pomalo muževnim bojama i kamuflažnim printom. Look Guess djevojke smion je i koketan, dok je Guess muškarac sređen i muževan.

guess_jesenzima_cijela3

 PRODAJNA MJESTA GUESS:
ZAGREB – Fashion&Friends, Arena Centar, Lanište 32
ZAGREB- Guess Jeans Store, Centar Cvjetni, Trg Petra Preradovića 6
ZAGREB- Guess Accessories Store - City Center one West, Jankomir 33
ZAGREB- Guess Accessories Store, Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16
SPLIT – Guess Store, Marmontova 7
SPLIT- Fashion&Friends, City Center One, Vukovarska ul. 207
SPLIT- Fashion&Friends, TC Joker, Put Brodarica 6
RIJEKA- Fashion&Friends, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a
RIJEKA - Guess Accessories Store, Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.