Za isplesti jednu narukvicu, Tanji Bašić treba, ovisno o debljini, od dva do pet sati i, vjerovali ili ne, do 20 metara pamučnoga konca. Detalje, boju, privjeske, šljokice, poruke, pompone… birate sami 

tanya bracelets narukvice

Tanya Bracelets je mali hrvatski brend pletenog nakita s romantičnom notom čija kreatorica je Tanja Bašić, magistrica ekonomije s otoka Vira kraj Zadra. Brend postoji od 2015. godine i sinonim je za pletene narukvice uz koje se još pletu naušnice, ogrlice, privjesci, dekoracije, gumice za kosu…

tanya bracelets narukvice

"Nakit se plete marceriziranim 100 posto pamučnim koncem uz tehniku pletenja prstima bez upotrebe igle. Prosječno vrijeme izrade narukvice srednje debljine je 1-2 sata, a sastoji se od 12 metara konca. Deblje narukvice s natpisima sadrže i do 20 metara konca te se izrađuju po 4-5 sati. Naušnice se pletu na osnovici od medicinskog čelika i također kao i kod narukvica boja i dodaci se mogu birati", kaže Tanja i dodaje kako svoju savršenu narukvicu možete kreirati sami, od odabira boje konca do dodataka (privjesci, perlice, zakovice, školjkice, pomponi...).

tanya bracelets narukvice

Trenutno u ponudi možete pronaći setove od tri pletene narukvice, tanke pletene narukvice s privjescima od nehrđajućeg čelika i srebrnim privjescima, narukvice, nanogvice i ogrlice s prirodnom morskim školjkicama, narukvice s natpisima koji mogu biti personalizirani, pletene naušnice, pletene privjeske i dekoracije te personalizirane narukvice.

tanya bracelets narukvice

Ovim preslatkim modnim dodatkom ne samo da možete razveseliti sebe ili prijateljice, nego i cijelu obitelj jer Tanja Bašić izrađuje narukvice i za djecu te muškarce, odnosno za sve koji ih rado nose.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.