U novoj kolekciji za jesen/zimu Vedrana Šehagić ostaje vjerna vrhunskim materijalima i pomno dizajniranim krojevima koji pružaju maksimalnu udobnost, a istodobno unose aktualne modne trendove u svakodnevno business casual odijevanje

aveue foch paris

Ženska linija FOCH za nastupajuću sezonu nudi veliki izbor hlača, suknji, majica, tunika i haljina koje su povezane karakterističnim dizajnerskim potpisom Vedrane Šehagić i njenim kontinuiranim nastojanjem da poslovnom odijevanju doda poseban šarm i ženstvenost. Bilo da su izrađeni od finih prirodnih materijala ili mješavina koje su zadnja riječ tehnologije, modeli iz nove kolekcije FOCH nosivi su, lako se održavaju i odlično kombiniraju, a dostupni su u velikom rasponu konfekcijskih veličina. Osim vječne crne i svih nijansi sive, ove sezone rado ćemo odjenuti i crvene komade, a kada su uzorci u pitanju – geometrijska zaigranost je na prvom mjestu.

aveue foch paris

aveue foch paris

avenue foch

Osim u zagrebačkoj monobrend trgovini u Gajevoj 4, novu kolekciju FOCH možete pronaći u 40-ak trgovina u Hrvatskoj i regiji.

Fotografije: Matija Begić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.