Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, koja stoji iza modnog brenda Etna Maar, kreirala je kolekciju 'Illumination' za kreativne i samouvjerene žene koje vole jednostavan i originalan modni izričaj

Etna Maar jesen zima 2018

Ostajući vjerna svom prepoznatljivom rukopisu, ali ga reinterpretirajući na nov način, Andrijana Subotić Pjajčik dizajanirala je za Etna Maar nosivu i modernu kolekciju koju će svaka žena poželjeti u svome ormaru ove sezone.

Etna Maar jesen zima 2018

Snažnim povezivanjem mode sa životom i pronalazeći nadahnuće u stvarnim situacijama, Andrijana je ispričala modnu priču o ženi koja uvijek nađe pravi put.

Etna Maar jesen zima 2018

"Željela sam pokazati bljesak, iluminaciju kreativnosti žene koja je dovoljno zrela i sigurna u sebe da prebrodi najteže životne trenutke i vrati se svjetlu. Želim da se svaka osoba koja nosi Etna Maar komad prepusti životnim bljeskovima i pronađe jednostavnost i originalnost u svom modnom izričaju. Odabrala sam vrlo različite materijale – umjetno krzno i kožu, viskozne jerseye, vunu, pamučna pletiva – kao i krojeve, na prvi pogled jednostavne, a opet otvorene bezbrojnim mogućnostima kombiniranja", rekla je dizajnerica o inspiraciji i viziji nove kolekcije.

Etna Maar jesen zima 2018

Kolekcija Etna Maar je dostupna u Ilici 82 u Zagrebu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.