Bliži nam se Božić, vrijeme kada volimo darivati i dobivati darove. Ali, koliko god mislili da ih poznajemo, uvijek osjetimo olakšanje kada nakon skidanje vrpce i šarenog papira ugledamo osmijeh na licima dragih ljudi. Dobra vijest je to da je jedan dar ženama uvijek pun pogodak. A ara ga ima!

ara torbe

Jedan od modnih detalja za koji svaka žena voli izdvojiti novac i čini je zadovoljnom sigurno je torba. Mi vam donosimo modele koji će vas osvojiti na prvi pogled.

ara torbe

Iz are nam i ovaj put dolaze prekrasni modeli različitih veličina i boja koji su savršen modni detalj za popodnevne i večernje izlaske.

ara torbe

Simpatični ruksaci koje sve češće viđamo na ulicama u klasičnoj crnoj boji modni su detalj za svaku prigodu. Ljubiteljice velikih torbi u arinoj kolekciji pronaći će metalik srebrne i crne kožnate torbe s decentnim detaljima.

ara torbe

Ljubiteljice malih torbi za večernje izlaske čekaju uvijek dobrodošla mala crna torba u kombinaciji s metalom, kao i hit boja sezone, bordo.

ara torbe

Srebrna lakirana pismo-torbica pravi je odabir za dugoočekivanu proslavu novogodišnje noći.

ara torbe

ara torbe

Sve modele ara Shoes torbica, uz 20% popusta, možete pronaći na 11 ara Shoes samostalnih prodajnih mjesta u Hrvatskoj, kao i na svim prodajnim mjestima trgovina Comfort&Life, Mass, Peko Powered by Rodea te u manjim trgovinama udobne obuće.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.