Tradicionalni 080 Barcelona Fashion okupio je mnoge poznate španjolske i svjetske modne marke, a u sklopu kojeg svoju kolekciju na 080 Barcelona Fashion Pop Up Shopu predstavlja Katarina Džale sa svojim brandom Kate Almighty kao jedina dizajnerica iz Hrvatske

kate almighty 080 barcelona fashion

Ove će se godine predstaviti četrdesetak dizajnera odjeće, torbi, cipela i modnih dodataka, uglavnom iz Španjolske te nekoliko njih, posebno odabranih od strane organizatora iz ostatka svijeta.

Kate Almighty će se predstaviti sa svojom tunikom s porukom – Emmie, koja je svoje kupce već pronašla u Hrvatskoj i europskim zemljama, a ženama, zahvaljujući svojim izmijenjivim porukama na prsima, služi kao medij za komuniciranje emocija. Pored Emmie, posjetitelji će moći birati između multifunkcionalnih haljina i kompleta te koktel haljina i mantila iz Couture linije.

kate almighty 080 barcelona fashion

Kate Almighty je priča o ženskom superheroju, snažnoj i neovisnoj, ali nježnoj ženi. Kolekcije su multifunkcionalen i višesezonske, a namijenjene su ženama s dinamičnim stilom života, koje se žele dobro osjećati u svojoj odjeći i nositi ju na poslu, u kupovini, teretani ili u izlasku. Multifunkcionalne haljine i kompleti omogućavaju preobrazbu u samo nekoliko minuta i prilagodbu određenoj situaciji, uz zadržavanje elegancije i stila. Sredinom prošle godine Kate Almighty je započela sa svojom međunarodnom ekspanzijom te prodajom u europskim zemljama i SAD-u.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.