Jubilarne 10. Riječke stepenice, najglamurozniji ljetni modni event u Hrvatskoj, u kolovozu predstavlja jedinstvenu modnu priču u trajanju od dva dana na dvije prekrasne lokacije u Rijeci!

rijecke stepenice 2015

Modna manifestacija koja ove godine slavi svoju desetu obljetnicu veliki jubilej proslavit će tijekom dvije modne večeri na dvije jedinstvene lokacije. U petak 26. kolovoza prva modna večer 10. Riječkih stepenica održat će se kao i do sada na stepenicama pored Grand hotela Bonavia na kojoj će kolekcije večernjih haljina, odijela i modnih dodataka predstaviti brojne modne kuće i dizajneri iz cijele Hrvatske .

rijecke stepenice 2015

rijecke stepenice 2015

Druga večer preselit će u subotu 27. kolovoza prvi puta na prekrasan Trg ispred kazališta HNK Ivan pl. Zajc gdje će posjetitelji manifestacije moći uživati u kolekcijama poznatih svjetskih brandova. Ulaz na manifestaciju obje večeri je slobodan za sve posjetitelje. Projekt godinama spaja modu  i umjetnost kroz razne modne priče. Nedavno je u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja, atriju Guvernerove palače u Rijeci snimljena nova kampanja 10. Riječkih stepenica koja će ubrzo biti predstavljena javnosti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.