Koliko nam je potrebno da okrenemo negativno u pozitivno? Koliko želimo da nam sve one male stvari ponovno postanu dio svakodnevice? Koliko su nam potrebni prizori koji nam u trenu izmame osmijeh na lice? Prošle godine na samom kraju ljeta, na jednoj od najljepših hrvatskih plaža Bilotinjak, dječji brend Lunilou snimio je kampanju koja je učinila upravo to - izmamila nam osmijeh na lice i dala nadu kako ćemo se uskoro baviti ljetnim radostima u Lunilou eco-friendly kolekciji kupaćih kostima...

lunilou kupaci kostimi

Lunilou je jedan od najpopularnijih dječjih brendova i od početka imaju jedan cilj i misiju, a to je proizvodnja eko odjeće koja ne samo da brine za osjetljivu dječju kožu već brine i za okoliš u kojem ta djeca žive.

lunilou kupaci kostimi

Djeca su nam uvijek najbitnija, a ujedno i najosjetljivija na okoliš koji ih okružuje. Upravo zato Lunilou proizvodi pažljivo su odabrani zbog svoje kvalitete, čistoće i dizajna. Najfiniji materijali (certifikat GOTS) - 100% organski pamuk, lanena i bambusova vlakna i koža bez kroma za mokasine standard su proizvodnje ovog vrijednog tima. Uz to, svi Lunilou proizvodi podvrgnuti su procesu ozonskog pranja. To znači da su svi prikladni za osjetljivu kožu i ne sadrže kemijske ostatke nastale prilikom proizvodnje.

lunilou kupaci kostimi

U Lunilou su dali sve od sebe kako bi zadovoljili vaše želje i potrebe. Kreirali su nešto posebno, ne samo za vašu djecu, nego i za vas. Odlučili su napraviti cijelu kolekciju kupaćih kostima za djecu i odrasle od recikliranog poliamida, izrađenog od ECONYL® regeneriranog najlona jer upravo ovakav pristup je Lunilou način kako probleme s plastičnim otpadom pretvoriti u modno rješenje! 

lunilou kupaci kostimi

Nadamo se kako će i vama ovi prizori, koje je pripremio Lunilou, izmamiti osmijeh na lica i kako ćemo uskoro svi nesmetano uživati u radostima ljeta.

lunilou kupaci kostimi

Cijela kolekcija napravljena je sa zaštitom UPF 50 + koji integrira obje vrste UV zraka u svoj faktor zaštite: UVA i UVB te je dostupna na www.lunilou.com

lunilou kupaci kostimi

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.