DeLight, vođen mišlju kako bi kaputi i odijela trebali biti dostupni svakoj dobi i građi, uživa oduševljenje mnogih žena, a nova kolekcija ponovno osvaja bezvremenskim krojevima i savršenom izradom. Poznati brend, koji je popularnost stekao upravo vrhunskim prirodnim tkaninama poput kašmira, vune i devine dlake, preciznoj i kvalitetnoj izradi te krojevima koji pristaju svakoj građi tijela, za ovu je zimu pripremio predivne modele, a u ulozi zaštitnog lica zablistala je glazbena diva Ivana Vrdoljak Vanna

delight vanna

Jesen već neko vrijeme osvaja svojom raskoši, a ono što svake godine donese su savršeni komadi odjeće koji je sjajno upotpunjuju. Kaput je definitivno jedan od tih komada, koji bi svaka žena trebala imati u ormaru. Osim što grije, djeluje sofisticirano i svakom stylingu daje dodatnu vrijednost. Za dobrim kaputom će se mnogi okrenuti, a pogotovo ako je njegova izrada vrhunska i ako je napravljen od kvalitetnih tkanina. To se jednostavno vidi, a upravo takvi kaputi popularnog domaćeg brenda DeLight, već godinama osvajaju srca mnogih zadovoljnih klijentica. Brend koji je popularnost stekao vrhunskim prirodnim tkaninama poput kašmira, vune i devine dlake, preciznoj i kvalitetnoj izradi te krojevima koji pristaju svakoj građi tijela, za ovu je zimu pripremio divne novitete kojima je teško odoljeti. U ulozi zaštitnog lica zimske kolekcije, odlično se snašla glazbena diva – Ivana Vrdoljak Vanna, koja je i privatno obožavateljica DeLight krojeva te joj odijela pristaju kao salivena.

delight vanna

Još jedna od prednosti brenda jest to što je, uz ponudu gotovih odijela, moguće naručiti svoje odijelo po mjeri u svim konfekcijskim veličinama, a isto se odnosi i na kapute. U novoj modnoj paleti, koja je kao i svake jeseni i zime,  kruna kolekcije, prikazano je sve znanje, ekspertiza i dugogodišnje iskustvo. Andrej je ime najprepoznatljivijeg DeLight kaputa. Riječ je o kaputu na vezanje bez kopčanja, koji već sezonama grije žene koje žele izgledati atraktivno, a pritom se žele zaštiti od hladnoće. Upravo je spoj funkcionalnosti i lijepog izgleda, ‘tajni sastojak’ koji ga čini toliko popularnim. Ove sezone u kolekciji se nalaze i tri nova modela. Bertilla je jedan od njih, a posebnim ga čine dvostruko kopčanje, naglašena kragna i elegantna dužina do koljena. Dostupan je plavoj, beige, crnoj i boji lavande. Kaput Linda novitet je koji će svojim jednorednim kopčanjem i remenom u struku osvojiti sve moderne klasičarke jer mu je baza modificirana inačica balonera, ali u najfinijim zimskim tkaninama. Prekrasna smaragdno zelena, uvijek dobrodošla beige nijansa te nepogrešiva tamno plava i siva s kariranim uzorkom, čine ga savršenim modnim odabirom za ove hladnije dane. Treći novitet je kaput Angela koji svojim profinjenim izgledom pristaje svakoj figuri te siluetu tijela čini iznimno damskom. Dostupan je u veličinama od 38 do 48, krase ga klasične i uvijek in – crna i beige.

delight vanna

Brend vođen prije svega dobrom mišlju kako bi kaputi i odijela trebali biti dostupni svakoj dobi i građi, uživa oduševljenje snažnih i samosvjesnih žena i to je definitivno jedna od najboljih karakteristika koja ga ističe na tržištu. Kao i inače, kaputi su izrađeni od luksuznih prirodnih tkanina, pri čemu postotak kašmira u svakom kaputu iznosi najmanje 20%, a svaki je kaput postavljen najfinijom viskoznom podstavom. Što se tiče sastava, bitno je istaknuti one najzastupljenije, a to su 70% vuna, 20% kašmir i 10% devina dlaka. Neki su napravljeni od 50% vune i 50% kašmira, dok postoje i oni čiji je sastav 100% kašmir.

delight vanna

"Kod stvaranja kolekcija uvijek se vodim time da izrada bude dovedena do savršenstva. Tkanine moraju biti isključivo prirodnog porijekla i da uz estetsku, bude ispunjena i primarna funkcija odjeće, da štiti od vanjskih vremenskih utjecaja. Nema smisla stvarati odjeću koja nema ispunjena ta tri najbitnija faktora", ističe vlasnik brenda, Ivan Friščić.

delight vanna

Sva odijela izrađena su od prirodnih tkanina poput hladne vune, vune i svile te čiste vune. U kolekciji se nalaze i atraktivna odijela od eko kože, koja su apsolutni hit i sofisticiranosti daju jedno potpuno novu dimenziju. Delight crni smoking krade pažnju gdje god se nalazi, a pozitivne reakcije i oduševljenje koje izaziva, stekao je kod žena diljem regije i ponovno je dostupan u novoj kolekciji. Prekrasno ga nose neke od najpoznatijih i najistaknutijih pripadnica hrvatskog društvenog života.

delight vanna

Lokacija kampanje je bio stari građanski stan nastao na prijelazu iz 19. u 20. stoljeće, koji je odabran kako bi se dodatno naglasilo ono što je bitno, a to je da se odjeća iz DeLight kreativne radionice radi kako se i nekada radila – predano, kvalitetno i po pravilima struke. Zašto? Kako bi trajala generacijama.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.