U društvu Bojane Gregorić, Mile Elegović Balić, Martine Tomčić, Ljiljane Vinković, Barbare Nole, Kostadinke Velkovske, Ivane Petković, aktualne miss Universe Hrvatske, Ivane Mišure, te brojnih drugih, jučer je u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici ekskluzivno otvoren prvi Klara Cadieux store, novi hrvatski modni brand koji donosi dašak pariškog glamura na zagrebačke ulice 

cadieux

Klara Cadieux i Ivana Petković Čevra

Iza branda, koji je već osvojio hrvatske i regionalne poduzetnice te korporativne menadžerice, stoji hrvatska dizajnerica Klara Cadieux. Sinoć predstavljenom kolekcijom za jesen/ zimu nazvanom „For the Women I Know", Klara Cadieux omogućava novi pristup kreiranju poslovnog stajlinga namijenjenog ženama koje traže vrhunske materijale, eleganciju, profinjenost i najvišu razinu estetike prilagođenu ubrzanom tempu života. 

cadieux Bojana Gregorić

cadieux

Klara Cadieux i Marina Mustapić 

cadieux

Mila Elegović i Ana Mišćević

Kolekcija Klare Cadieux namijenjena je prije svega poslovnim ženama i donosi elegantne haljine, kostime, pencil suknje, košulje i kapute u crnoj, sivoj, bijeloj i crvenoj boji. Linije i siluete su ženstvene, nježne, profinjene, ali u isto vrijeme elegantne, snažne i autoritativne. Odjeća s potpisom Cadieux proizvodi se isključivo u domaćim tekstilnim pogonima, a materijale, koji se nabavljaju u Italiji, Francuskoj i Engleskoj, koriste i globalni fashion mega brendovi, poput Chanela i Diora. 

cadieux

   cadieux

 cadieux

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.