Nakon uspješno održane prve samostalne Anovi revije koja je dobila sve pohvale publike, modna dizajnerica Ivona Glavaš zasjala je u ulozi modela u vlastitim kreacijama iz aktualne kolekcije

anovi blagdanski editorijal

Božićni editorijal osječka dizajnerica sa splitskom adresom, Ivona Glavaš, snimila je u čarobnom izlogu cvjećarnice La Perla. Izlog je osmišljen u božićnom duhu do najsitnijeg detalja pa je cijela atmosfera bila sjajna kulisa za dočaravanje blagdanskog ugođaja. 

anovi_2

Klasično i elegantno, a s druge strane razigrano i raskošno glavni su motivi ove božićne modne priče. Kako dizajnerica u svakoj svojoj kolekciji stavlja naglasak na nosivost, tako i u ovoj donosi brojne odjevne komade koji ovisno o načinu kombiniranja diktiraju za koju prigodu su namijenjeni , a haljine i odijela sa neizostavnim detaljem mašne bit će savršen izbor za svaku blagdansku priliku.

anovi blagdanski editorijal

"Inspiracija za ovu kolekciju bila je samosvjesna Anovi žena koja ima integritet, konstantno radi na sebi, ne uklapa se u nametnuta društvena načela, a uz sve to zadržava notu razigranosti djevojčice u sebi", istaknula je dizajnerica.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.