Ako se odlučite za odabir tradicionalnijeg poklona koji će vaša voljena osoba uvijek kao uspomenu imati rado uz sebe, najsigurniji izbor je poseban komad nakita. Važno je da odgovara osobnosti i stilu onoga kome ga poklanjate jer uz njega ćete istovremeno reći da obraćate pozornost na detalje. Zato pripazite da li će to biti klasičan privjesak, možda šarena narukvica ili neke minimalističke naušnice, bijelo ili žuto zlato, ili pak umjetnički nakit sa skrivenom porukom

freywille velantinovo

Za one koji vole umjetnost te alegoriju oslikanu živopisnim bojama, ne propustite istražiti romantične FREYWILLE kolekcije nakita . Brojna slavna remek-djela velikana slikarstva posvećena ljubavi utkana su u ove male minijature koje se izrađuju više od šest desetljeća u samom srcu Beča. Tako nježna zbirka ružičastih tonova Poésie d’amour utjelovljuje Muchin zanos ženskom ljepotom, a njezini fluidni motivi u secesijskoj maniri reinterpretiraju osjećaj zaljubljenosti i beskrajne radosti.

freywille velantinovo

Slavni Klimtov Poljubac zrcali se u nevjerojatnom rasponu zlatnih nijansi FREYWILLE kolekcije Kiss. Strastvena Hundertwasserova ljubav prema bugarskoj glumici Irini skrivena je ekspresivnom rasponu boja i harmoniji dinamičnih motiva kolekcije Hundertwasser Imperial. Tu je i Monetov vječni izvor nadahnuća- rajski vrt Giverny , obasipan laticama i obiljem cvijeća, a prikazan kao impresionistička kompozicija neposrednog doživljaja vječne igre svjetlosti i boje.

freywille velantinovo

FREYWILLE kolekcije nakita možete pogledati i isprobati u zagrebačkom butiku, Preradovićeva 2 . Za dodatne informacije o FREYWILLE nakitu možete posjetiti i FREYWILLE Online Boutique na http://shop.freywille.com/hr/ ili Facebook stranicu Freywille Zagreb .

freywille velantinovo

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.