Kolekcija vjenčanica "Eden Love" Marine Jerant iz modne kuće Lukabu za 2023. godinu, kojom ovaj domaći brend inače slavi desetu godišnjicu postojanja, više su od same kolekcije - one predstavljaju emociju i osjećaj

lukabu bridal 2022

Inspirirana suptilnom senzualnosti i ženstvenosti kojom zrači zaljubljena žena, Marina Jerant iz modne kuće Lukabu kreirala je 7 vjenčanih kreacija koje naglašavaju upravo ono što inspirira i pokazuje mladenku u najsenzualnijem i najranjivijem momentu njezina života. Upravo zato kreacije se razlikuju te su bez naramenica, golih leđa, dugačkih rukava, pripijene, dok su neke voluminozne, a sve ih krase pročišćene linije kao simbol vječne klasike s malim modernim minimalističkim zaokretom.

lukabu bridal 2022

"Ova kolekcija savršeno usuglašava svevremenost i vječnu zanesenost zaljubljenosti. Iz tog razloga vjenčanice su sofisticirane i imaju eleganciju koja će biti prepoznatljiva i na fotografijama vjenčanja koje budete gledale za 20 godina. One su nastale vođene time da je ljubav vječna, jednako kao što su i krojevi koje sam stvarala vodeći se klasikom krojenom čipkom, voluminoznim elementima i detaljima", rekla nam je dizajnerica koja nam je otkrila da je glavni motiv za kolekciju upravo osjećaj zaljubljenosti koji i sama trenutno osjeća te je svoju kreativnu inspiraciju pronašla upravo dopuštajući tom osjećaju da ju vodi kroz rad i stvaranje.

lukabu cijela4 (1)

Vjenčanica je haljina koja simbolizira ljubav, pokazuje ženu u njezinom najkrhkijem, a ujeno i najljepšem izdanju, to je misao koja nosi novu kolekciju "Eden Love" i namijenjena je ženi koja je predana ljubavi.

lukabu bridal 2022

"Kroz iskrenu zaljubljenost, pronašla sam nove dijelove sebe - nježnost, privrženost, ranjivost i senzualnost, a te sam motive utkala u krojeve koji svaki za sebe pričaju jedan maleni fragment  iz iskrene ljubavne priče. Želim da svaka moja mladenka u vjenčanicu koju odabere iz ove kolekcije utka jednako lijepu ljubavnu priču i uspomenu svoje ljubavi, kao što sam i ja dok sam ih stvarala", zaključuje Marina Jerant.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.