Poznati modni brend Tomislava Kliškinića i Marka Šabarića predstavlja 12 modela kaputa s prepoznatljivim motivom kvadrata, ali ovaj put oslikan kistom, air brush tehnikom ili prošivima u patchwork kombinacijama materijala

klisab kaputi zima 2021

Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić, modni dvojac poznat po svojoj kreativnosti i modnoj svestranosti, ove je zime naglasak stavio na - kaput kao statemetnt komad koji definitivno želite u svom ormaru. Jedino što trebate je odlučiti se koji od 12 novih KLISAB modela najbolje odgovara vašem modnom izričaju.

klisab kaputi zima 2021

Kolekciju, koju čine kaputi i predimenzionirani šalovi, nagrađivani domaći dizajneri posvetili su se najtraženijem KLISAB produktu kojeg uživaju dizajnirati. Dominantnim karakterom dizajna kaputa koji nadilazi trendovske okosnice, Kliškinić i Šabarić kreirali su novi outwear koji lako dopunjuje i jednostavne outfite, čineći ih izuzetnima.

klisab kaputi zima 2021

Novi KLISAB kaputi su prepoznatljive stroge forme s naglaskom na ramenima. Ranije popularan motiv kvadrata javlja se u patchwork kombinacijama materijala, a u kolekciji je i oslikan kistom, air brush tehnikom ili prošivima. Završni ručni radovi i ručno oslikavanje sve kapute čine unikatnima.

klisab kaputi zima 2021

U izradi su korišteni vuneni štofovi zagasitih boja, a u kolekciji kaputi su upotpunjeni predimenzioniranim šalovima, jednobojnim ili u patchwork kombinaciji raznobojnih kvadrata s dugačkim nepravilnim resama.

klisab kaputi zima 2021

Novi KLISAB kaputi i šalovi dostupni su na www.klisab.com.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.