Poznati modni brand Replay i ove nam jeseni donosi nove komade odjeće koji su nezaobilazni. S prekrasnim modelima Replaya zaplovite u otkačeni ulični stil traperica i odaberite svoju jesensku kombinaciju

replay_jesenskakolekcija_cijela

Nova kampanja Replaya za jesen/zimu obilježena je crno-bijelim portretima u chiaroscuro tehnici s vizurama New Yorka u pozadini. Rezultat podsjeća na neke od kultnih snimki grada. U ulozi protagonista kampanje našao se mladi, buntovni par kojeg utjelovljuju kanadski model Crista Cober i Francuz Adrien Sahores. Kroz moderan duh, odvažno izražavaju svoju osobnost i mladost, s autentičnim rock, cool stavom.

replay_jesenskakolekcija_cijela1

Nova kampanja dočarava uličnu energiju u pravom stilu, kombinirajući omiljene stvari iz ormara s inovativno tretiranim traperom. Traperice koje imaju što za ispričati. Ovogodišnja jesensko-zimska Replay kampanja prezentira evoluciju branda prema originalnoj i koordiniranoj viziji koja je sofisticiranija i suvremenija nego prije, ali poštujući načela Replay baštine. Za sezonu jesen/zima 2015/16, Replay drugi put za redom angažira talijansku zvijezdu u usponu u svijetu modne fotografije Giampaola Sguru za snimanje nove kampanje. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.