Butik iz kojeg se ne date van mora imati savršeno usklađen čitav niz elemenata: super modne komade koje jako želite, ugodan interijer, niz zgodnih detalja, x-faktor... Ivica Skoko zna kako se to radi, pa je sve skupa pametno upakirao. Rezultat je njegov novi flagship store u koji ćete voljeti doći

ivica skoko, butik maksimirska, zagreb

Uređujući ovaj prostor, želio sam postići atmosferu savršeno jednostavnog interijera u kojem se svaka dama može i treba osjećati ugodno i opušteno i iz kojeg ne poželi tako brzo izaći. No osim ženskih kolekcija, uskoro možemo u ponudi očekivati i program za muškarce koji će za sebe moći pronaći idealnu večernju ili svečaniju odjevnu kombinaciju odijela i sakoa., istaknuo je Ivica Skoko.

sonja kovac s haljinom ivice skokeNovi butik nalazi se u Zagrebu, u Maksimirskoj 103, a poznati dizajner ističe kako je uređnje prostora njegovih ruku dijelo, uz bezrezervnu podršku cijele obitelji Skoko. Tako, ulazeći u pomalo budoarski prostor, udahuli smo dašak luksuznog šika, okupan bjelinom i „vintage" namještajem koji se profinjeno stapaju u skladnu cijelinu.

Nakon zanimljive Skokine kolekcije proljeće/ljeto 2010. predstavljene na nedavnom Dove Fashion hr-u (u sklopu koje je mladi dizajner predstavio osebujne dvodjelne kreacije kojima vladaju suknje visokog struka u kombinaciji s prozračnim košuljama), zanimljivo je bilo vidjeti njegove nove modne komade.

Miljenik hrvatske modne scene, sada je, naime, izložio i nove kreacije, koje će sigurno zasjati punim sjajem na nekoj od slavnih žena, koje su s velikim interesom razgledavale što je to svježega Ivica pripremio.

Otvorenje novog butika Ivice Skoke, privukao je cijeli niz poznatih osoba hrvatske javne scene: Alku Vujicu, Maju Blagdan, Ankicu Dobrić, Tihanu Harapin Zalepugin, Anitu Dujić, Maru Borić, Simonu Gotovac, Borisa Kosmača, Vinka Filipića, Nikicu & Vjeku (Envy room), Sonju Kovač...

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.