Pri odabiru savršenog stylinga, bitno je obratiti pozornost na kvalitetu tkanina, izvrsnost izrade samog komada te u moru opcija pronaći ono savršeno odijelo ili haljinu koja djeluje bezvremenski i koje će biti nosivo – godinama. Domaći brend DeLight prava je adresa za sve navedeno!

delight nova kolekcija proljece 2024

Poznati domaći brend DeLight, uvijek je prva stanica kada su u pitanju odijela. Naime, već se godinama upravo ovaj brend ističe krojevima, bojama i kvalitetom u kojima svaka žena izgleda profinjeno, ali istovremeno nježno i snažno. Riječ je o komadima koji su nosivi u raznim prigodama, bilo da ste nekome kuma ili slavljenica, gost na promociji ili vjenčanju, odlazite li na bitan sastanak ili event.

delight nova kolekcija proljece 2024

Postoji nepisano pravilo kako bi svaka žena u svom ormaru trebala posjedovati vječni klasik – smoking, i ne on odavno nije rezerviran samo za muškarce. Ženama on stoji izrazito elegantno i svaka se u njemu osjeća moćno i najmanju ruku – spremno osvojiti svijet. U ovoj kolekciji se posebno ističu i bijelo i baby blue Ann Marie odijelo, koje je ujedno i jedan od bestsellera brenda. Prirodne tkanine poput pamučnih i viskoznih haljina te odijela od hladne vune i svile, osvajaju na prvi dodir.

delight nova kolekcija proljece 2024

Nakit i dobar par cipela, u trenutku će jednu opušteniju dnevnu varijantu, pretvoriti u divan svečaniji look. Također, moć transformacije je nešto što komade iz ove capsule proljetne kolekcije, čini itekako poželjnima. Gradske momente kroz svoj objektiv divno je zabilježio Danko Šimunović, produkciju potpisuje Marina Drljo Perša, a make up modela Rahele Ljubičić, djelo je Maše Mihaljčić.

delight nova kolekcija proljece 2024

Adresa Vlaška 6 u Zagrebu nezaobilazna je adresa ako ste u potrazi za prekrasnim vječnim komadima, koji će godinama krasiti vaše ormare i u kojima ćete uvijek izgledati nepogrešivo, a sve novosti možete lako pratiti i putem službene Instagram stranice.

delight nova kolekcija proljece 2024

delight nova kolekcija proljece 2024

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.