Nova kampanja poznatog domaćeg modnog brenda nadahnuta je legendarnom glumicom Sophijom Loren. Njezin seksepil, snaga i elegancija su bezvremenski, baš kao i kolekcija koju je osmislila dizajnerica i inovatorica Đurđica Vorkapić. Veliki novitet je muška jesensko-zimska kolekcija

hippy garden nova kolekcija

Ona je zavodljiva, glamurozna, osvaja svakim pokretom. Njezin stil vraća nas u zlatno doba Hollywooda i filmskih ikona Sophije Loren... Ona slavi modu, njegujući ideju lijepog u sebi. Ona je Hippy Garden diva! 

hippy garden nova kolekcija

Svaki od komada odjeće koju je osmislila dizajnerica Đurđica Vorkapić odiše luksuzom i inovativnošću u krojevima. Silueta je diskretna i profinjena, dok su materijali mat ili sjajni. U kolekciji prevladavaju glamurozne haljine, mantili načinjeni od luksuznih metaliziranih materijala, brušene svile i eko kože kojima neće moći odoljeti niti jedna istinska ljubiteljica dekadentne elegancije. Veliki novitet je i muška jesensko-zimska kolekcija.

hippy garden nova kolekcija

Editorijal je snimljenim u Zagrebačkoj zračnoj luci i hotelu Esplanade, koristeći klišej idealizirane slike na fotografijama. Cijela kolekcija moći će se vidjeti početkom listopada na zagrebačkom Gornjem gradu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.