U ambijentu popularnog Bustan bara Deichmann je, na prvi dan jeseni, predstavio kolekciju za jesen/zimu 2021. U novoj kolekciji Deichmann njeguje sve stilove i prilagođava se različitim ukusima. Glamurozno, sportski, opušteno ili pankerski, nova kolekcija daje mnoštvo načina da izrazimo svoje osjećaje i istaknemo vlastitu osobnost kroz stil oblačenja

deichmann jesen i zima 2021

Stil i funkcionalnost karakteristike su nove Deichmann kolekcije obuće, koja će upotpuniti svaki zimski izgled. Kolekcija koja ne poznaje granice puna je snažnih stilova koji se susreću sa suptilnim glamurom.

deichmann jesen i zima 2021

Glomazni modeli nastavljaju biti trend na ulicama u kombinaciji s haljinama, sakoima, elegantnim i sportskim komadima. Ovo je kolekcija u kojoj se glamur i sport međusobno ne isključuju, a trend nastavlja obuća s elementima modernog retro izgleda.

deichmann jesen i zima 2021

Veliki povratak na modnu scenu ostvaruju i chelsea cipele koje iznova pokazuju kako mogu biti mnogo više od jednostavne profinjenosti i elegancije. Kolekcija jesen/zima puna je kontrasta - grubi potplati, velike kopče, rupice, zakovice, metalni tonovi ili lakirana koža dokaz su da rock’n’roll još uvijek vlada ulicama.

deichmann jesen i zima 2021

Boje koje prevladavaju u novoj kolekciji prave su jesenske - prirodne boje poput kaki, smeđe, tamno crvene, bež ili pak sivo-smeđa boja. Prirodne boje stvaraju nježnije naglaske u usporedbi s izraženijim stilovima. Širok raspon nježnih nijansi odražava trend povratka prirodi: od smeđe, sivo-smeđe do kaki i boje konjaka. Elegancija svijetlih nijansi bež boje poput krem, prljavo bijele, boje slonovače ili pijeska, svima će zapeti za oko.

deichmann jesen i zima 2021

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.