Pobjednica Dreft Next Generationa, natječaja za mlade dizajnere - Sara Lončarić - sa svojim modnim brendom Blackpearl by Sara Lončarić, imala je tu čast da svoju odličnu reviju prikaže na samom otvaranju druge večeri Dreft Fashion Weeka Zagreb. Sara je jedina koja je prošla izuzetno zahtjevan, ali pravedan žiri te skupila ogroman broj glasova publike koju je oduševila na prvi pogled. U vrsnoj skrojenoj kolekciji jesen/zima 2014., koju je sinoć prikazala, Sara je naglasila ženstvenost, uz čiste linije i volumen

 sara lončarić

Jasna koncepcija, pročišćena estetika i elegantna jednostavnost, glavne su značajke kolekcije za jesen-zimu 2014./2015. koju je sinoć, na drugoj večeri DFWZ-a prikazala mlada dizajnerica Sara Lončarić. Sara je igrala na kartu koja nije nimalo ziheraška - bez nabrijane muzike, bez ekstrovertiranih performansa, bez razno raznih modnih "kerfeka", mlada je dizajnerica naprosto pokazala što zna, a to je promišljena i zrela modna vizija koja je vrlo lako iskočila kao najzanimljivija. 

sara lončarić

sara lončarić

Čiste linije i volumen, decentne boje i odlični krojevi, sve je to pokazalo kako nije čudo da je upravo Sara pobijedila na natječaju Dreft Next Generation. Kolekcija je namijenjena ženama neovisno o godinama i konstituciji tijela. Kaputi i pelerine rađene su u novom obliku s efektnim detaljima od skrivenih šliceva do rezova. Voluminozni kaputi koji štite sitno žensko tijelo, a žena se u njemu osjeća sigurno, samopouzdano, urbano i osjeća želju za slobodom. Na prvi pogled casual, a već na drugi glamur. Efekt nenametljive dotjeranosti postignut je stilskom igrom dvoslojnih - dvobojnih kaputa i pelerina.

sara lončarić

sara lončarić

sara lončarić 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.