Vrijeme blještavila, druženja na otvorenom te božićnih partyja već je tu, a povodom najveselijeg mjeseca u godini dizajnerica Anamarija Brkić reflektirala je blagdansko raspoloženje u neodoljivo primamljive kreacije. Razlog slavlju nisu samo blagdani, naime poznati brend A'marie slavi i svoj 12. rođendan! 

amarie božić 2014

Nadahnuta upravo dobrim provodima i proslavama dizajnerica predstavlja svoj novi lookbook, prepun modela za nadolazeće dane. U prvom planu su upečatljive i elegantne suknje koje možete nositi za sve prilike - neovisno radi li se o onima na otvorenom ili u zatvorenom prostoru. One će odlično pristajati uz multifunkcionalne pelerine s A'marie potpisom ili ženstvene topove bez naramenica koji će vas izdvojiti iz mase.

amarie božić 2014

amarie božić 2014

Više se ne morate brinuti o pojavljivanju na posebnim prilikama u istoj odjeći - naime, nove A'marie pelerine mogu također funkcionirati i kao haljine bez naramenica, tako da ćete jednim ovim modelom moći zasjati nekoliko puta. Kako hrvatska dizajnerica u svakoj svojoj kolekciji stavlja naglasak na nosivost tako i ova donosi brojne dvostrane odjevne komade, a noviteti koji će osvojiti svaku ženu željnu malo sjaja u blagdanskim prilikama su 'tuba' haljina ili pencil suknja od ljuskica te prave 'statement' hlače u sivoj boji s aplikacijama. Kombinacije zemljanih toplih tonova, resica i upečatljvih detalja čine sve modele idealnima za kombiniranje, a u blagdanskom lookbooku pronaći ćete i prepoznatljive haljine te majice od mikromodala i razigrane topove koji će začiniti svaki styling. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.