Raskošna i zanosna pašmina opravdano nosi titulu kraljice svih šalova. Nezaobilazni je modni dodatak u predstojećim zimskim danima jer, ne samo da odlično grije, već i osvaja neograničenom transformativnom moći, neusporedivom udobnošću i kvalitetom

freywille pasmina

Freywille pašmina izrađena je od najfinije prirodne kašmirske vune i svile. Ističe se nježnošću i vrhunskom izvedbom ručnog tkanja. Kašmirska vuna za Freywille pašmine dobiva se od himalajskih koza. Na glasu je kao vrlo vrijedna i skupocjena životinjska dlaka koju karakterizira mala težina, divni svilenkasti sjaj te je odličan izolator topline. Pored iznimne kvalitete, Freywille pašmina se izdvaja po originalnom umjetničkom dizajnu. Intenzivne i jarke boje diskretno otkrivaju filozofsku poruku koju nosi motiv Sfinge, simbol kreativnosti i mašte.

Bezbroj je načina na koji možete nositi ovo nježno Freywille umjetničko djelo: opušteno vezano oko vrata, elegantno prebačeno preko dekoltea ili blago spušteno na ramena. Ogrnite se daškom luksuza i uživajte ove zime u najtoplijem zagrljaju predivne Freywille pašmine.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.