Upečatljiva svilena marama vječni je sinonim diskretnog luksuza. Kao senzualna harmonija najfinije teksture, čarobnog kolorita i luminoznog sjaja simbol je otmjenosti i bezvremenske elegancije. U ovim hladnim danima ona će vas svojim nježnim zagrljajem odlično grijati , a uz malo kreativnosti pomoći da neočekivano i maštovito osvježite svaku odjevnu kombinaciju

freywille svilene marame, božić 2015

Za one koji biraju vrhunsku kvalitetu i ekskluzivan dizajn pravo nadahnuće su FREYWILLE marame izrađene od stopostotne talijanske svile. Osebujne i divne kompozicije dimenzija 90x90 cm, težine 65 grama i ručno porubljene, stvaraju se po dvije godine. U tom složenom procesu potrebni su mjeseci strpljivog ručnog rada uz potpunu posvećenost detaljima kako bi se prve skice izrađene gvaš tehnikom pretvorile u prava svilena umjetnička platna.

freywille svilene marame, božić 2015

freywille svilene marame, božić 2015

Poetskog kolorita i bogato ukrašene zanosnim motivima, FREYWILLE svilene marame odraz su inspiracije najljepšim ljudskim emocijama te remek-djelima velikana slikarstva. Ove autentične kreacije profinjene estetike u svakoj će ženi probuditi osjećaj snage i ženstvenosti, a jedan su od onih vječnih modnih detalja koji nadilazi sve trendove.

Fotografije, koncept i styling: Saša Joka
Asistenti: Mihael Martinec i Ivana Perinčić
Model: Ivona Bevanda, Talia Model
Digitalns obrada fotografija: Iron-I-Ja
Šminka: Tena Bašić
Kosa: Milena Marišić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.