Silueta nove kolekcije Angie modnog brenda Robert sever vrlo je moderna i nosiva s naglaskom na svakodnevnu odjeću, funkcionalnost i udobnost. Vrlo široka ponuda obuhvaća skinny hlače, hlače visokog struka, bermude visokog struka, shorts, oversized potkošulje, bomber jakne, traper jakne, parke, haljine raznih dužina, suknje, tunike, marame, krune, ogrlice te nekoliko vrsta torbi

robert sever angie

„Svakodnevna odjeća, zanimljiva dizajnom, pristupačna u cijeni i vrhunska u izradi, upravo je ono što želimo ponuditi. Vođeni time stvorili smo elaboriranu kolekciju koja je ležerna i chic, a istovremeno sexy i boho s primjesama eklektičnog miješanja utjecaja. Angie je kolekcija u kojoj smo kombinirali pletivo, jeans, izvezene materijale, čipku, zajedno s našim poznatim torbama i krunama u jednu novu modnu priču. Iznad svega nam je izuzetno bitno ponuditi kvalitetne i zanimljive artikle, tako da se cijene kreću od 150 -1500 kn, što je najskuplji artikl ove sezone.", objasnili su iz brenda Robert Sever.

robert sever angie

Cijela silueta je vrlo moderna i nosiva s naglaskom na svakodnevnu odjeću, funkcionalnost i udobnost. Vrlo široka ponuda obuhvaća skinny hlače, hlače visokog struka, bermude visokog struka, shorts, oversized potkošulje, bomber jakne, traper jakne, parke, haljine raznih dužina, suknje, tunike, marame, krune, ogrlice, te nekoliko vrsta torbi. Ovoga puta su klasične RS torbe Gala, Marija i Karla ukrašene resicama i napravljene u nekoliko novih boja, baby plavoj, bijeloj, čokoladno smeđoj i bakreno zlatnoj. Shopper torba Seka u Angie kolekciji dolazi u boji konjaka s otiskom reptila.

robert sever angie

U samom kreativnom procesu puno je materijala ručno dorađivano, od ručnog bojanja, izbjeljivanja ili spajanja materijala u patchwork. Sav traper, koji se u kolekciji pojavljuje u iznimno puno varijanti, industrijski je dorađivan posebnim stonewash pranjem kako bi dobio konačni izgled, jednako kao i neki artikli od izbjeljivanog kepera.

robert sever angie

Sve kreacije dostupne su u novootvorenom Robert Sever showroomu u Ilici 21 (u veži).

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.