Grand Hotel Bonavia u Rijeci savršeno je poslužio kao kulisa nove kampanje branda Hero4Heroes s pomalo retro, melankolično-dramatičnim filmskim prizvukom koji je savršeno dočarao fotograf Marin Mešter

hero4heroes zima 2017

U kolekciji „Later“ za jesen i zimu 2017. dizajnerica Marijana Hero poigrala se jednostavnim krojevima, nježnim pastelnim bojama, kao i neizostavnom crnom i bijelom, suprotstavivši toj jednostavnosti pomalo kičaste elemente prisutne na pojedinim dijelovima odjevnih predmeta poput rukava, donjih rubova haljina i nogavica. Ista je igra prisutna i kod multifunkcionalnih masivnih šalova od šljokica, perli, plastičnih cvjetova, patchworka, te ručno i strojno izrađenih vezova, što je sve zajedno ukomponirano u male zasebne kolaž priče.

hero4heroes zima 2017

Kolekcija donosi i unikatne bijele haljine s licem obogaćenim ručno nizanim bijelim perlama te velikim plastičnim listovima u kontrastu s jednostavnim, pomalo krhkim naličjem, stvarajući zanimljivu siluetu te priču o jednostavnosti koja se nadograđuje, svakom perlom,svakim šavom do kolaža perli, odnosno prikazuje nas same, kako svakim satom, danom postajemo zreliji, obogaćeni za nova iskustva.

hero4heroes zima 2017

Satenske print bomberice i tunike dobile su vjerne pratiteljice, torbe Superheroicly od printane kože istog motiva, koje ih lijepo kompletiraju. Osim print torbi,u kolekciji su prisutne i već poznate pernica torbeSuperheroicly od prave kože u 5 varijanti boja.

hero4heroes zima 2017

hero4heroes zima 2017

Frizuru potpisuje Valentina Muzlija, dok je za make up zasluzna Mladenka Vreneković. Zaštitna lica Hero4Heroes kampanje su modeli Elena.J te Sara.S, Tijara Model Managament.

hero4heroes zima 2017

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.