Super se slaže s ležernim modnim kombinacijama, ipak naša je preporuka da popularni bucket hat ove jeseni i zime kombinirate uz poslovne outfite i glamurozne haljine. Bit ćete totalno cool i u trendu!

elfs sesiri zima 2021

Iako datira s početka prošlog stoljeća, ribički šešir u svakodnevnom životu populariziran je u 60-ima kad su ga mladi počeli nositi na glazbene festivale, a danas ga, čini se, ponovno nose svi. Ovaj funkcionalni šešir trenutno jedan od najpopularnijih modnih dodataka, ali je isto tako jedan od onih trendova koji ili volite ili mrzite.

elfs sesiri zima 2021

Kako nositi moderne ribičke šešire? Možete ga nositi u ležernim kombinacijama ili se odlučiti za formalniji look. Naš prijedlog je da se odvažite i tzv. bucket šešire nosite s poslovnim i casual kombinacijama te koktel haljinama. U ovoj stilskoj igri sve je dopušteno jer ovakve kape donose kulerski efekt i daju dojam ležernosti svakoj  vašoj odjevnoj kombinaciji.

elfs sesiri zima 2021

Šeširi popularnoga modnog brenda ELFS, iza koje stoji dizajnerski dvojac Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, dolaze u nekoliko različitih materijala i boja, od kojih možete birati između onih upečatljivijih od sjajnog zlatnog, plavog ili narančasto prošivenog materijala, metalik zelenog ili najjednostavnijeg crnog koji paše na sve vaše modne kombinacije.

elfs sesiri zima 2021

Odabrani modeli iz nove kolekcije dostupni su u ELFS trgovinama u Zagrebu, Splitu i Rijeci te online na web shopu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.