Nova kolekcija modnog dvojca Boudoir potvrda je da Martina i Morana modno nikada ne miruju te da nema kraja njihovoj kreativnosti i čaroliji koju već 14 godina pokazuju svojim bajkovitim kreacijama. Boudoirke su nam ponovno pripremile očaravajuću kampanju u kojoj, uz haljine i pripadajuće šešire s prepoznatljivim boudoirovskim potpisom, glavnu ulogu igra mala crna mačka Uma, štićenica Prave šape

boudoir, maca

Mačke slove kao neovisna, temperamentna, mudra, svojeglava, elegantna, profinjena bića koja nas očaravaju ljepotom i maznošću, dok nas istovremeno vrebaju pogledom i oštrim kandžicama ako ih naljutimo ili nije po njihovom.

"Mačke su iznimne životinje i vrlo lako nalazimo inspiraciju u njihovoj ljepoti i osebujnosti karaktera. Upravo one su nam bile inspiracija za kampanju koju smo nazvale Divided Bipolar Cat Disorder. Haljine smo izradile u bijeloj i crnoj varijanti simbolično ukazujući na dvije strane osobnosti, na dva raspoloženja, dva lica žene.Bijela simbolizira nježniju i mazniju stranu, dok je crna simbol temperamentnosti i odlučnosti. Uz haljine smo izradile i šešire ukrašene šljokicama i baršunom, nosive uz ove haljine ili neke iz naših ranijih kolekcija.", ispričala je Martina Čičko Karapetrić.

boudoir, maca

boudoir, maca

Divided Bipolar Cat Disorder kolekcija sadrži haljine zvonastog i strukiranog oblika midi dužina savršene za večernja druženja ili cocktail partyje. Izrađene su od Boudoirovih omiljenih materijala - svileni baršun, čipka i saten isprepleteni su u jednu modnu simfoniju, a dodatnu dozu glamura daju im šljokice kojima sestre Martina i Morana suvereno vladaju u svojim kolekcijama.

boudoir, maca

I ovaj put, kampanju je svojim objektivom ovjekovječio najcjenjeniji hrvatski modni fotograf Mladen Šarić s kojim Boudoirke surađuju desetu godinu zaredom. Make up potpisuje Saša Joković, a za frizuru je zaslužna Milena Maršić iz frizerskog salona Glamour. Modeli i ove kampanje su Larisa i Iris iz agencije Colors Model Management.

Haljine i šeširi kolekcije Divided Bipolar Cat Disorder mogu se kupiti u modnom atelieru Boudoir u Zagrebu, u Radićevoj 22.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.