Poznata splitska dizajnerica Ivona Glavaš predstavila je novu kolekciju za ljeto 2021. u kojoj je napravila pomak te je, uz izuzetno ženstvene i romantične haljine, predstavila i prvu Anovi kolekciju efektnih kupaćih kostima

anovi

Nova kolekcija splitske dizajnerice Ivone Glavaš sastoji se od jednodijelnih i dvodijelnih  kupaćih kostima u puderastim nježnim nijansama i neizostavnoj crnoj boji, ukrašenih raskošnim detaljima koji se savršeno prilagođavaju silueti svake žene. 

anovi

Ljetna vizija dizajnerice donosi krojeve koji ističu ženstvenost u laganim prirodnim materijalima i raskošnim detaljima. Kolekcija odiše romantikom, profinjenošću i elegancijom uz dozu seksipila, a sve to s naglaskom na izražavanju samouvjerenosti. 

anovi

Vještim kombiniranjem poznatih elemenata poput volana, naglašenog struka, otvorenih leđa i naglaska na detaljima najnovija Anovi kolekcija ima sve elemente da se osjećate poput dive u svakom trenutku. 

anovi

U glavnoj ulozi modela bila je prelijepa Splićanka Paula Buljan, koja se može pohvaliti velikim uspjehom u svijetu mode, a uz brend Anovi je od samih početaka. Za make up je zaslužna Matea Doljanin,  za frizuru frizerski salon Kristina Lucija, a fotografije potpisuje Ivan Gudić.

anovi

Kolekcija je dostupna je u Anovi ateljeu u Svačićevoj 7 u Splitu i putem instagram profila.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.