Sloboda boemskog stila očituje se različitim printevima, slojevima, mješavinom neograničene sreće beskrajnog ljeta na plaži, uz funkcionalnost putnika i sportskog duha urbane djevojke. Njena odjeća je kao uspomena, izblijedjela ili pak skrojena za novi život. Koji god artikl da nosi, potrebno je da bude ležeran, a ona spremna za novo iskustvo, bilo da je u prirodi ili na ulicama grada. Kolekcija će biti dostupna u odabranim trgovinama (oko 200) širom svijeta, kao i online na hm.com od 25. veljače, 2016.

hm proljeće 2016

"H&M Studio za proljeće/ljeto 2016. priprema avanturu sa stilom. Naša djevojka uvijek istražuje, bilo da je na ulicama grada ili na putovanju svog života. Ona kombinira funkcionalnost i ženstvenost, sportsku odjeću i svečane artikle, i što god da nosi uvijek izgleda zanosno." kaže Pernilla Wohlfahrt, H&M Head of Design.

hm proljeće 2016

hm proljeće 2016

hm proljeće 2016

Riječ je o putovanju kao načinu života, od pronalaska samog sebe u gradu do putovanja u nepoznato. Ključna je funkcionalnost: odjeća s kapuljačom; funkcionalne i safari jakne, s funkcionalnim detaljima kao vezice za stezanje, sportske tajice i grudnjaci. Artikli su moderni, ali jednostavni: glamurozne haljine na prugice s tankim bretelicama, majice koje se vežu oko vrata i duge suknje ili kaftani optički prirodnog printa s velikim vezicama. Kombinacija sportske odjeće i ženstvenih artikala poput svilenih haljina kratkih rukava jarkih boja; kratkih haljina na volančiće koje se vežu vrpcom ili tunike za nositi na plaži ili pak kao savršen artikl za zabavu.

hm proljeće 2016

hm proljeće 2016

Materijali koji dominiraju su svila, pamuk, pamučno platno, koža i potpuno funkcionalni tehnički materijali. 100% organski pamuk koristi se za puno artikala, uključujući košulje, majice s vezicama, boemske široke bluze i planinarske kratke hlače, dok su svileni šalovi izrađeni od materijala Tencel®. Osnovne nijanse, suncem izblijedjele nijanse, žute, crvene, zelene, prljavo bijela, boja ljuske jajeta i neutralna boja čaja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.