Poznata hrvatska dizajnerica Diana Viljevac pred samo ljeto predstavlja limitiranu resort kolekciju, idealnu za vruće ljetne dane pred nama. Mini resort kolekcija, koju čine haljine i kombinezoni, sastoji se od šest modela

diana viljevac resort 2016

Sama kolekcija vrlo je prozračna i lagana, a resort kolekcijom prevladava bijela (ne)boja, koju ljeti svi vole nositi, jer idealno naglašava preplanuli ten. U resort komadima Diane Viljevac svaka fashionistica obogatit će i osvježiti svoje kombinacije.

Kroz cijelu kolekciju provlače se volani i nabori, koji su trenutačno najpopularnija inspiracija dizajnerima diljem svijeta. Cijela resort kolekcija odiše boho stilom, a da bi prekrasna ljetna priča Diane Viljevac bila zaokružena u potpunosti, tu je i nova kolekcija torba, dostupna u sličnim bojama kao i kolekcija odjeće.

diana viljevac resort 2016

Prije točno dvije godine, Diana Viljevac otvorila je showroom u centru Zagreba. Adresa Šenoina 11 (drugi kat) u vrlo kratkom roku postala je nezaobilazno mjesto za sve domaće, ali i regionalne fashionistice koje su željne imati jedan dobar dizajnerski komad.

diana viljevac resort 2016

Uz proslavu dvije godine od otvaranja showrooma, ali i izbacivanja resort kolekcije, Diana Viljevac lansirala je redizajn svog portala www.dianaviljevac.com, ali i aplikacije za mobitele "Diana Viljevac", koja je dostupna za Android i iOS uređaje potpuno besplatno. Osim toga, novosti iz modnog svijeta Diane Viljevac svi mogu pratiti i putem Instagrama @dianaviljevac

diana viljevac resort 2016

"Jako sam ponosna na sve ono što sam uspjela postići u karijeri, ali posebice u posljednje dvije godine otkad sam sa svojim timom otvorila showroom u samom centru Zagreba. Sretna sam što su kupci prepoznali i našu aplikaciju za mobitel, portal i Instagram, te sam izrazito ponosna na to da imam svakodnevne povratne informacije klijenata, što mi je izrazito važno za napredak i razvoj sebe, ali i brenda. Nadam se da će i nova resort kolekcija opravdati sva njihova očekivanja.", izjavila je Diana Viljevac.

diana viljevac resort 2016

Model: Irena Božić (Colors Model Management)
Make-up: Andrea Leko
Hair: Schwarzkopf Professional

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.