Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević, dizajnerice modnog studija Boudoir, predstavljaju svoju Cruise kolekciju pod nazivom F i s k u l t u r a  G o t h l i t e

boudoir fiskultura gothlite

Kolekcija je svježa i prava ljetna, obiluje maštovitim printevima, a karakterizira je sinergija boja, materijala i modela. Sadrži majice, već slavne Boudoir peplumice, ovaj put u ljetnoj varijanti, lagane majice dugih rukava, razigrane suknje punog kruga, lagane ljetne jakne i topove bez rukava sa genijalnim printevima koji se mogu kombinirati zajedno ili uklopiti u basic garderobu, ovi komadi osvojit će sve koji u ovog ljeta žele osvježiti svoj izgled sa jednim ili više komada iz ove kolekcije.

boudoir fiskultura gothlite

boudoir fiskultura gothlite

Riječ je o kolekciji koja i dalje nosi snažan Boudoirov pečat, ovaj put inspiraciju pronalazi u trendovskoj subkulturi Pastel Gotha, spaja romantičnost i morbidnost u jednu dekorativnu sublimaciju zanimljivih printeva na nosive i dobro iskrojene modele.

boudoir fiskultura gothlite

boudoir fiskultura gothlite

Kampanju je snimio i osmislio fotograf Mladen Šarić, make up je djelo Saše Jokovića, a frizure je kreirala Milena Maršić iz salona Glamour. Model je Larisa iz Colors Model Menagementa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.