Nakon obljetničke modne kampanje, kojom slavi deset godina svoje bridal linije, Ivan Alduk predstavlja lookbook sa svih 26 novih modela i stavlja nas na slatke muke jer kako izabrati samo jednu!? Novi modeli vjenčanica koje smo u kampanji samo naslutili donose svježi, moderan i jaki autorski rukopis

alduk lookbook bridal kolekcija

Po tko zna koji put, ne bi Ivan Alduk bio to što jest na hrvatskoj modnoj sceni da i lookbooku sa svih 26 novih modela svoje bridal kolekcije nije dao kreativni pečat - snimio ga je u slikarskom ateljeu poznatog hrvatskog umjetnika Zlatana Vehabovića, istom onom u kojemu je prije deset godina snimio prvu kampanju vjenčanica. Okrugla obljetnica zahtijeva takva dizajnerska rješenja, koja jednostavno volimo jer se iza njih krije ne samo estetika već i priča.

alduk lookbook bridal kolekcija

"Fotografiranje lookbooka nove kolekcije vjenčanica u slikarskom studiju Zlatana Vehabovića je bio logičan slijed i dostojan moment obilježavanja okrugle obljetnice. Spojem mode i umjetnosti s hrvatskim predznakom vjerujem da dobivamo doista poseban vizualni projekt, a ne samo fotografije koje imaju za zadatak prikazati naše nove modele vjenčanica", izjavio je Ivan Alduk uz napomenu kako izložbu ovog poznatog hrvatskog slikara možemo razgledati u Nacionalnom muzeju moderne umjetnosti u centru Zagreba do 12. ožujka.

alduk lookbook bridal kolekcija

Kratki modeli koji su idealni za presvlačenje nakon ponoći ili za manja, intimnija vjenčanja te dugi, s rasporkom, naborima, profinjenim i pročišćenim tkaninama koje ističu siluetu tijela. Tkanine su bogate u svojoj jednostavnosti, a raskošan dojam je istaknutim naborima, zanimljivim krojevima te akcentima u vidu transparentnih latica, predimenzioniranih cvjetova i plaštova s vezom koji odišu visokom modom.

alduk lookbook bridal kolekcija

"Izbor, pa onda i izrada dizajnerske vjenčanice po mjeri svake klijentice uz željenu personalizaciju jest trenutak u kojemu si doista možete priuštiti posebno iskustvo. Mi se svakako potrudimo od prve probe da profesionalno savjetujemo, vodimo i pomažemo u izboru od preko 70 modela vjenčanica, a sve kreće rezervacijom termina u našem showroomu", dodao je Ivan.

alduk lookbook bridal kolekcija

Moderne i posebne Alduk vjenčanice se mogu isprobati u dizajnerovu showroomu u Draškovićevoj 33 uz obaveznu rezervaciju termina, a cijena im se kreće od 1000 do 2000 eura te je riječ isključivo o izradi po mjeri svake klijentice i kupnji nakon isprobavanja probnih modela i odabira najbolje opcije.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.