Jimmy Choo, jedan od najvećih dizajnera u svijetu najdivnijih cipela, odlučio je kreirati kolekciju za H&M. Odzvanjaju li to uzvici oduševljena u našem virtualnom svijetu?

jimmy choo, za h&mFashionistice, pazite, nećete vjerovati, ali snovi vam se polako ostvaruju! Uskoro ćete moći kupovati dizajnerske cipele i torbice po vrlo niskim cijenama! Mislite da vas varamo?! E onda pažljivo čitajte dalje: nakon uspješnih suradnji s Karlom Lagerfeldom, Stellom McCartney, Comme des Garçons ili Matthewom Williamsonom, H&M ove jeseni donosi ekskluzivnu kolekciju jednog od najtrendi i najglamuroznijeg accessories-brenda: Jimmy Choo!

Za sve one koje dosad nisu mogle ili htjele izdvojti velike svote novca za Jimmy Choo štiklice i čizmice, uskoro će imati priliku kupiti ih za 60 do 200 eura u odabranim H&M-dućanima širom svijeta (nama će najbliži biti ipak oni u Beču ili Grazu).

Balerinke ćete dobiti čak za nekih 35 eura, a torbice će se prodavati po cijenama od 35 do 200 eura. Sve zu to senzacionalne cijene, kada imate na umu da u Jimmy Choo dućanima za par cipela morate izdvojiti preko 500 eura, a za neke torbe i preko 1000 eura!

Glamurozna kolekcija cipela i torbica će se pojaviti u prodaji 14. studenog. Ovo je prvi puta da H&M surađuje s jednim brendom koji isključivo proizvodi samo accessoires. "Obožavamo cipele i torbe Jimmy Choo. Ova suradnja je prije svega zbog toga uzbudljiva, jer po prvi puta radimo s dizajnericom cipela. Radujemo se, jer ćemo našim kupcima moći ponuditi dizajnerske cipele i torbe, vrhunskog dizajna i kvalitete", ističe Margareta van den Bosch, kreativna savjetnica H&M-a.

Od utemeljenja 1996., Jimmy Choo brzo se razvio kao omiljeni brend holivudskih zvijezda. Svoju masovnu popularnost osvojio je u seriji "Seks i grad", kada je Carrie Bradshaw odnosno Sarah Jessica Parker doživljavala apoteozu sreće noseći te cipele (pored Manolica, naravno).

tamara mellon, jimmy chooOpasno visoke potpetice (znaju biti i oko 12 cm) nose redovito i Cate Blanchett, Halle Berry ili Hilary Swank. Američka prva dama Michelle Obama je svoje Jimmy Chooice nosila čak na inauguraciji svoga muža, početkom ove godine.

U H&M kolekciji će pored cipela i torbica biti u ponudi i čitava linija odgovarajućih accessoiresa, a premijerno će biti predstavljena i prva ekskluzivna Jimmy Choo kolekcija za muškarce! Modna jesen neće biti dosadna, "napade" na H&M-dućane vec vidimo...

www.esned.com

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.