Izrađena korištenjem mnoštva najsuvremenijih recikliranih materijala koji se mogu reciklirati te s maksimalnom pažnjom na prilagodljivost i korištenje, H&M-ova pionirska nova kolekcija, Innovation Circular Design Story, slavi dvije teme - održivost i radost. Kolekcija će biti dostupna online od 9. prosinca 2021.

hm pionirska kolekcija

Innovation Circular Design Story najnoviji je dodatak H&M-ovim pričama o inovacijama, revolucionarnoj novoj inicijativi za održivost koja se fokusira na napredan dizajn i inovativne materijale. Kako bi proslavio ovu novu kolekciju, H&M se udružio s Normanijem, Gigi Hadid i Kaiom Gerber, kako bi prigrlili uzbuđenje i iščekivanje uređivanja i dotjerivanja za zabavu.

hm pionirska kolekcija

Kolekcija je za one koji vole eksperimentirati i izražavati se, a ovaj likujući etos odražava se i u samoj kampanji, koju je snimio fotograf Rafael Pavarotti te je dobila naziv "Neposredno prije početka zabave". Tema bilježi osjećaj pripremanja, optimizma i individualnosti onih koji vole modu, glamur, biranje kombinacija, poziranje pred ogledalom, ples i slobodu. Kolekciju je kreirao H&M dizajnerski tim zajedno sa stilistom Ib Kamarom, koji je dao svoj doprinos kao kreativni savjetnik i stilizirao kampanju. I Kamara i Pavarotti dobili su kreativnu agenciju kako bi oživjeli svoju dinamičnu, šarenu viziju.

hm pionirska kolekcija

"Bio sam ponosan što sam surađivao s H&M-om na kolekciji koja je toliko posvećena cirkularnosti i pozitivnim promjenama, a istodobno prihvaća stil, odvažne boje i izvrsne krojeve. To je stvarno višestruka, bogata kolekcija, i plijeni poseban osjećaj za mene; uzbuđenje i iščekivanje pripremanja, biranja kombinacija i pretvaranja sebe u zvijezdu", kaže Ib Kamara, stilist i kreativni savjetnik.

hm pionirska kolekcija

H&M Innovation Stories koncept je lansiran početkom 2021. i sastoji se od niza tematskih kolekcija posvećenih promicanju održivijih materijala, tehnologija i proizvodnih procesa. Prva, "Science Story" kolekcija, zagovarala je vrhunske održive materijale. Druga, "Colour Story" kolekcija, dala je prioritet održivijim metodama rada s bojom. Treća, "Co-Exist Story" kolekcija, usredotočena je na modu prilagođenu životinjama i alternativni tekstil na bazi životinja, a lansirana je u studenom 2021. Četvrta i najnovija, "Circular Design Story" kolekcija se fokusira na cirkularnije materije i strategije dizajniranja, te će njeno lansiranje biti 9. prosinca.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.