I jedva čekamo što će se sve iz njega izroditi. Ove godine, ovaj jedinstven hrvatski modni projekt namijenjen mladim, neafirmiranim dizajnerima, još jednom će dokazati svoju posebnost - jer će se održavati na osječkoj lokaciji sasvim neobičnoj za modne revije

martina sporis, fashion incubator10. ORNEL FASHION INCUBATOR održat će se 27. i 28. studenoga u sportskoj dvorani Gradski vrt u Osijeku. Na taj način, jedinstven hrvatski modni projekt namijenjen mladim, neafirmiranim dizajnerima, još jednom će dokazati svoju posebnost - održavanje na urbanim, ali krajnje netipičnim lokacijama za modne revije. Nakon autobusnog hangara, preko napuštene tvornice namještaja do putničke zgrade Zračne luke Osijek i starog napuštenog kina, 10. ORNEL Fashion Incubator seli se u novoizgrađenu sportsku arenu Osijeka.

Projekt ORNEL FASHION INCUBATOR pokrenula je u Osijeku 2004. godine skupina mladih entuzijasta koja je inicirala promociju neafirmiranih modnih dizajnera kroz originalne koncepcijske ideje. Od tada do danas je na nacionalnu kulturnu i modnu scenu lansirao desetke mladih dizajnera, a odličnom organizacijom i vrlo visokim produkcijskim standardima uspio privući više tisuća posjetitelja čime je zauzeo prvo mjesto na društvenoj ljestvici događanja u Osijeku i Slavoniji. Među 40-ak mladih imena koja su se predstavila javnosti u proteklim sezonama Incubatora, bili su i danas sveprisutni Juraj Zigman, zatim Ana-Maria Ricov, Yuniku, Mura Pehnec i Andrijana Krivdić.  

Zanimljivo je istaknuti i to da će službeni šminker Ornel Fashion Incubatora biti Maybelline New York, a Garnier Fructis Style pobrinuti će se da styling sudionika Fashion Incubatora bude besprijekoran. 

Maybelline NY, make up brand broj 1 u svijetu, kroz suradnju sa Fashion Incubatorom želi prenijeti golemu ekspertizu iz svijeta ljepote te kreativnost koja inspirira i nadahnjuje mlade dizajnere pred kojima je izuzetna budućnost. Stoga je prepoznao kao partnera Fashion Incubator koji je postao najveći i najvažniji modni događaj za mlade dizajnere u Hrvatskoj.

maybelline

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.