Svake godine u ovo vrijeme brend Anita Pokrivač Design slavi rođendan, koji je malo-pomalo došao i do broja deset. Blagdansku kolekciju dizejnerica je nazvala Carte d'anniversaire, a sastoji se od deset predivnih modela haljina koji laskaju svakoj građi tijela

anita pokrivac design nova kolekcija 2022

Okruglu brojku svojega brenda dizajnerica Anita Pokrivač odlučila je proslaviti blagdanskom kolekcijom "Carte d’anniversaire", koja sadrži deset modela haljina savršenih za sve prigode, koje će stvoriti najljepše uspomene, bile dnevne ili večernje. 

anita pokrivac design nova kolekcija 2022

Kolekcija sadrži haljine od visokokvalitetnih materijala, poput viskoze i pliša. Krojevi naglašavaju ženstvenost, a ono najbitnije, oprostit će vam koji zalogaj više tijekom blagdana jer laskaju gotovo svakoj građi tijela. 

anita pokrivac design nova kolekcija 2022

U "Carte d’anniversaire" kolekciji možete pronaći mini, midi i maksi krojeve, pogotovo one s elegantnim prorezom, koji naglašava vitke noge.

anita pokrivac design nova kolekcija 2022

Boje koje prevladavaju su crvena, tamnozelena, bordo i tamnoplava, a i neizostavni su modeli s prepoznatljivim cvjetnim uzorkom. Također, tu su i modeli haljina sa zlatnim printom, što će dodatno naglasiti čaroliju najljepšeg doba godine. 

anita pokrivac design nova kolekcija 2022

"Deset godina rada, truda, neprospavanih noći, šivanja, krojenja, veselja radi uspjeha, isto tako i učenja lekcija radi kritike. Sve je to sastavni dio svakog puta, gdje se ne odustaje od svog sna, gdje se ne gleda na radno vrijeme, jer kad se voli ono što se radi, tada je osjećaj bitno drugačiji i ništa nije teško", kaže Anita Pokrivač i zaključuje kako su joj i pri kreiranju ove kolekcija nit vodilja bili iznimna lakoća nošenja, ženstvenost i elegancija te prirodni materijali.  

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.