Pod sloganom "Passion, love, glow, growth", Osječanka sa splitskom adresom, velika kreativka i dizajnerica Ivona Glavaš održala je drugu samostalnu reviju i predstavila novu proljetnu i ljetnu kolekciju brenda Anovi koji već devet godina oduševljava svoje vjerne pratitelje 

anovi nova kolekcija passion love glow growth

Na svojoj drugoj samostalnoj modnoj reviji dizajnerica Ivone Glavaš predstavila je novu proljetnu i ljetnu kolekciju brenda Anovi, nastalu pod sloganom "Passion, love, glow, growth", i iznenadila nas nečim za nju sasvim neočekivanim - kreacijama u bojama. Tako su se, među petnaest novih kreacija, osim standardne bež, našle i lila, pink, zlatna i srebrna.

anovi nova kolekcija passion love glow growth

Svima koji prate i vole brend Anovi poznato je da je dizajnerica Ivona veliki ljubitelj ne-boja. Međutim, ovaj put odlučila nas je iznenaditi odvažnom kolekcijom u bojama. U novoj kolekciji predstavljeni su duga i kratka odijela, duge i kratke haljine te topići. Glamurozne i elegantne, a u isto vrijeme i jako nosive kreacije zadivile su sve sudionike revije.

anovi nova kolekcija passion love glow growth

Sve se odvijalo u glamuroznom okruženju hotela Ambasador. Svaki detalj bio je pomno isplaniran, od dekoracija, skulptura i same bine, a posebnu pozornost dobile su i slatke pozivnice nastale u suradnji s domaćim brendom Bobis.

anovi nova kolekcija passion love glow growth

Kolekciju su upotpunili Prahir nakit, Optika M naočale, Mass obuća te Lovely Bags torbe. Za make up je odgovoran Callegari - talijanska škola mode i dizajna, a za frizuru su se pobrinuli frizerski saloni Kristina i Lucija.

anovi nova kolekcija passion love glow growth

Sudeći po dosad viđenom, brend Anovi očekuje svijetla budućnost i s radošću ćemo pratiti što nam ova talentirana kreativka ima za ponuditi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.