Granice su tu da bi se srušile, a danas ništa tako dobro ne reflektira slobodu duha, okrenutost kreativnoj i umjetničkoj sklonosti kao profinjena elegancija, ženstvenost i mističnost

hippy garden, marquise maestoso

Jasnom vizijom, na posve sofisticiran i moderan način, HIPPY GARDEN je stvorio moćnu ikonu, nazvaši je „Marquise Maestoso". Dizajnerica Đurđica Vorkapić autorskim pristupom naglasila je romantičan moment, dodavši ženstvenim modelima već poznat prednacrt HIPPY GARDEN žene.

Granice su tu da bi se srušile, a danas ništa tako dobro ne reflektira slobodu duha, okrenutost kreativnoj i umjetničkoj sklonosti kao profinjena elegancija, ženstvenost i mističnost. Brand HIPPY GARDEN ovom couture kolekcijom, bez kompromisa u umjetničkom ili zanatskom dijelu, ostaje vjeran svom izričaju.

hippy garden, marquise maestoso

Elitističkim pristupom slavi senzualnost, modeli prate liniju tijela ili su pak raskošno formirani u struku, dok su tkanine bogatih tekstura s naglašenim volumenom u baznim crnim tonovima besprijekorno ukomponirani s čistim kristalima i metalnim gravurama.

hippy garden, marquise maestoso

hippy garden, marquise maestoso

Kao i do sada, Hippy Garden i ovom kolekcijom daje novu dimenziju modnog stvaralaštva i iznova iznenađuje svojim idejnim i vizualnim riješenjima. Hippy Garden kolekcije inspirirane su svijetom za sebe, kreativnošću, smislom za lijepo, toplinom i energijom vlastitog stvaralaštva, a izvedene visokovrijednim materijalima i tehničkim perfekcionizmom. Upravo zato, ovaj domaći brand već 15 godina kontinuiranim kvalitetnim i pomno dizajnerski osmišljenim radom ostvaruje izuzetne rezultate.

hippy garden, marquise maestoso

Naslovno lice kampanje: Petra Budimlić – Talia model
Model: Indi Šimleša
Hair: Studio Evelin
Make up: Nikolina Gega
Styling: Hippy Garden team
Snimljeno na lokaciji Konjičkog kluba Sveti Juraj
Foto: Šime Eškinja

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.