Katarina Baban, poznata glumica i zaljubljenica u modu nedavno je pokrenula brend Lilith, čije su kreacije od sada dostupne na adresi Bosutska 9

lilith by katarina baban

„U svom dizajnu ponajprije se oslanjam na tople boje i lepršave materijale, koji pristaju svakoj ženi i unose vedrinu u svaki dan. Bez obzira na svakodnevne obaveze i ubrzan tempo života, svaka žena zaslužuje izgledati i osjećati se lijepo. Nadam se da će moje kreacije tome pridonijeti.“ – izjavila je dizajnerica i glumica, koja osim malim ekranima suvereno vlada i kazališnim daskama.

lilith by katarina baban

lilith by katarina baban

lilith by katarina baban

Katarinin nedavno lansiran brend Lilith od prvih je dana zabilježio velik uspjeh među poznatim predstavnicama estrade, a njene se kreacije često mogu vidjeti i na kolegicama iz glumačkog svijeta. Lilith by Katarina Baban predstavlja idealne haljine za svako doba dana. Ljeto je vrijeme kada sve žene traže idealne i lagane haljine u kojima mogu provesti cijeli dan i noć, upravo vođena time osmislila je mini kolekciju idealnih ljetnih haljina. Lepršave, romantične i jednostavne haljine svakako će biti prvi odabir brojnih dama ovo ljeto.

lilith by katarina baban

lilith by katarina baban

lilith by katarina baban

Model: Darija Gabrić
Fotografije: Joanna Paciorek
Kosa: Mijo Majhen
Šminka: Studio con2r

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.