U ovo blagdansko vrijeme, dar kojim zasigurno ne možete pogriješiti je nakit. Pokloniti ga znak je ljubavi i povezanosti, poseban trenutak i trajna uspomena. Čudesna priroda, njeni oblici i boje, kristali i metali rođeni u dubini zemlje, korištenje prirodnih materijala i ručni rad, od samog početka je okosnica branda Amaranthine, a svaki komad slavi žensku snagu i ljepotu. I planet Zemlju!

amaranthine nakit

Amaranthine od svog početka slavi žensku snagu i ljepotu, a nova kolekcija sukladno vremenima u kojima živimo poseban naglasak stavlja na vezu s prirodom. Umjesto obrađenog poludragog kamenja, ova kolekcija donosi prirodne oblike, nalik ona one koje nalazimo u koritima rijeka ili na obali mora, obrađene vjetrom i valovima. Materijali korišteni u ovoj kolekciji dolaze iz svih krajeva svijeta te tako brend slavi planetu Zemlju i donosi cijeli svijet u jednoj narukvici.

amaranthine nakit

"Nakit sa stavom. Gledaj me. Ne zbog materijalne vrijednosti koju posjedujem već zbog skromnosti, nekonformizma i hrabrosti biti drugačiji. Naš dizajn je jednostavan, estetika je dio našeg DNK, a nova kolekcija je vraćanje u djetinjstvo i ukrašavanje jelke najfinijim slatkišima pastelnih boja", izjavio je Mario Malnar, dizajner brenda Amaranthine.

amaranthine nakit

Brend Amaranthine svakom svojom novom kolekciju daje drugačiji vizualni identitet i uživa u suradnji s različitim mladim fotografima. Nakon suradnji s John Pavlishem i Karlom Jurić, vizuale za novu kampanju potpisuje mlada fotografkinja Palma Poljaković dok je ulogu djevojke sa stavom dočarala IT djevojka, Karla Zelić, poznatija pod imenom @superbabekillah.

amaranthine nakit

Prodajna mjesta
Zagreb: Take Me Home, Galerija Link, Witrina, Cro Memory shop, Rovinj: Lungomare Plaza, Hotel Park Rovinj, Azul concept store, Rijeka: Culto store, Cro in the box, Kawa Dubrovnik, Fabrika concept store Komiža, Manina store Korčula, SmallandTall concept store Beograd i Formadoma Ljubljana

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.