Povodom održavanja drugog dječjeg modnog vikenda sljedeće subote održat će se casting za djecu koja žele postati zvijezde Kids Fashion Weekenda

kids fashion week

Ovoga travnja održat će se drugi Kids Fashion Weekend u Hrvatskoj. Tjedan mode namjenjen isključivo djeci održat će se 17. i 18. travnja u Hypo centru. Povodom održavanja tog posebnog modnog događaja sljedeće će se subote, 28. ožujka u Kinu Europa birati djevojčice i dječaci koji će u travnju nositi revije domaćih i inozemnih brendova. Casting će se održati u 11:00 sati, a djecu će birati izlagači Kids Fashion Weekenda: Etna Maar, Mina Petra, Ontario, Modna kućica Dizzy, Lulu Couture, Dora, Callegari, Miss Porter, Orkestra, S. Oliver, Davidas i ostali.

Prošle godine održan je prvi Kids Fashion Weekend u Hrvatskoj sa željom da se pokaže kakve sve modne priče postoje za djevojčice i dječake. Za dječjom modom u Hrvatskoj postoji sve veća potražnja, ponuda dječje mode je velika i upravo iz tog razloga je došlo vrijeme da se organizira jedan modni vikend u potpunosti posvećen djeci. Imamo kvalitetne dječje tekstilce, te mlade talentirane kreatore koji još uvijek traže svoje mjesto na dječjem tržištu. Svi su se oni okupili na Kids Fashion Weekendu kako bi pokazali koliko potencijala ima razvoj dječje modne industrije u Hrvatskoj.

Na casting u Kinu Europa pozivaju se sva djeca od 4 do 15 godina koja imaju želju postati prave manekenske zvijezde u Hrvatskoj. Casting je otvoren za javnosti i počinje u 11:00 sati.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.