Dajući prednost prirodnim i recikliranim materijalima, dizajnerica Anita Pokrivač i u najnovijoj kolekciji vidljivo slijedi načela održive mode - od nabave prirodnih materijala dobivenih na način koji je obazriv prema okolišu, preko dizajna koji vješto balansira između trendovskog i bezvremenskog, do gotovih haljina pogodnih za recikliranje

anita pokrivac ljeto 2020

Prirodni materijali, savršen spoj klasike i modernog, ženstveni krojevi i boje koje divno pristaju uz ljeto i preplanulu put… Ukratko, dizajnerica Anita Pokrivač i u ovoj je kolekcijom slijedila svoje iskušane modne recepte - ženstvenost i lakoću nošenja. I ne samo slijedila, nego postiga novu razinu ženstvenosti, seksepila i lakoće nošenja!

anita pokrivac ljeto 2020

Iz bala pamuka, viskoze i pamučne čipke u prevladavajućim tonovima plave, žute i roze boje te cvjetnog uzorka, brand Anita Pokrivač Design predstavlja haljine koje podilaze ženama na suptilan način. Krojevi koji koketiraju sa seksepilom usmjeravaju pozornost tamo gdje želimo. Gola koža ramena, naglašeni struk, lijepo oblikovane noge... Svaka žena će u haljinama ovog hrvatskog branda imati priliku istaknuti ono zbog čega se osjeća ženstveno, a ostatak prepustiti mašti promatrača.

anita pokrivac ljeto 2020

A da joj inspiracije ne nedostaje, pokazuje i to što dizajneričin kreativni tim već marljivo radi na novoj kolekciji, koju će karakterizirati proširenje asortimana. A proširit će se i Anitina obitelj. Naime, dizajnerica očekuje drugo dijete, a s obzirom na to da je muškog spola, možda u budućnosti svjetlo dana ugleda i odjeća za dečke.

anita pokrivac ljeto 2020

anita pokrivac ljeto 2020

anita pokrivac ljeto 2020

anita pokrivac ljeto 2020

anita pokrivac ljeto 2020

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.