Jako seksi i jako zavodljiva - takva je i nova kolekcija donjeg rublja koju je Dita Von Teese kreirala za Wonderbra. U svojoj prepoznatljivoj maniri - pin-up retro šik - Dita je kolekciju nazvala "Party Edition"

dita von teese, party edition, wonderbra

Burleskna pin-up diva Dita Von Teese ponovno je udružila snage s jednim od najpoznatijih brandova donjeg rublja Wonderbra i kreirala liniju rublja u svom prepoznatljivom retro stilu, naglasivši erotičnost i lascivnost do krajnjih granica. Kolekcija je dobila ime "Party Edition", a svojom senzualnošću i ženstvenošću nimalo ne zaostaje za prošlosezonskom kolekcijom kojom se Dita proslavila i stekla mnoge vjerne kupce.

Ovosezonski novi modeli još su sočniji i seksipilniji, jer je prozračan crni til kombiniran s metaliziranim tkaninama. Making-of vizuala i spotova za kampanju moći ćete vidjeti na Internetu, a kolekcija kreće u prodaju u europskim dućanima krajem mjeseca. Dita Von Teese "Party Edition" liniju predstavila je na London Fashion Weeku pred oduševljenom publikom, a direktorica marketinga kuće Wonderbra Debbie Rix nije krila svoje oduševljenje.

Cijena Ditina rublja kretat će se između 55, odnosno 60 eura za grudnjak, dok se donji dijelovi - gaćice i tangice - prodaju za 27 i 29 eura.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.