Kolekcija unikatnih haljina izrađena je prema visokim postulatima mode, njegujući autorsko definiranje volumena s tipičnim elementima po kojima je brend prepoznatljiv već dugi niz godina

hippy garden zorke

Linije su nježne i fluidne, a silueta je profinjena i vrlo elegantna. Tijelo nije u potpunosti pokriveno, već je stvorena ravnoteža s ubačenim transparentnim dijelovima visoko vrijedne Chantilly čipke. Promišljanjem o vjenčanici kao ikoni ljubavi, dizajnerica Đurđica Vorkapić naglasila je autorskim pristupom romantičan moment dodavši ženstvenim modelima već poznat prednacrt Hippy Garden žene.

hippy garden zorke

hippy garden zorke

Slaveći senzualnost, modeli vjenčanica prate liniju tijela ili su pak raskošno formirani u struku. Svileni materijali u baznim tonovima šampanjca, svjetlo sive i puderasto bijele boje savršeno su ukomponirani s besprijekorno čistim kristalima. Takvom jasnom vizijom na posve moderan i sofisticiran način „Hippy Garden Bridal Couture" stvorio je moćnu princezu nazvaši je „Zorke", asocirajući na ranojutarnje vile zore.

hippy garden zorke

Za fotografiju je zaslužan Šime Eškinja, a naslovno lice kampanje je Lidija Lešić - model iz agencije Talia model. Šminku potpisuje Marija Butković, a frizuru studio Evelin, dok je za styling odgovoran Hippy Garden tim. Snimanje je realizirano na bajkovitim šumskim proplancima Krašića, vlasništvo obitelji Medven.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.