Dizajnerica Ana Marija Brkić za proljeće i ljeto 2010. pripremila je meku, fluidnu i sanjivu kolekciju u nježnim pastelnim tonovima, s dodirom energičnog tirkiza, plavetnila i smaragda. Njene odjevne predmete i ovoga puta prati kolekcija intrigantnog nakita i accessoiresa te naočala, u suradnji s Ghetaldusom

a marie, proljece ljeto 2010

Dizajnerica Ana Marija Brkić Višnjić uvijek nas ugodno iznenadi svojim pomno osmišljenim i još pomnije realiziranim kampanjama za tekuće modne kolekcije sa svojim potpisom. Svoju modnu viziju za nadolazeće tople dane Ana Marija Brkić zrcali u kampanji smještenoj u istovremeno pitom i divlji pejzaž Istre, a fotografije potpisuje Mladen Šarić, čiji se senzibilitet u estetskom smislu očito savršeno spaja s njezinim. Ovom prilikom dizajnerica je surađivala i s kiparom Ivanom Josipom koji je uspješno prenio njenu viziju organske strukture stabla na unikatnu mini kožnu haljinu boje leda i modne dodatke.

Meke tkanine koje hlade tijelo

Easy-to-wear koncept s potpisom A'MARIE i za nadolazeću se sezonu postiže prozračnim materijalima koji jamče osjećaj nesputanosti. Za tople dane najvažnija je upravo „lakoća nošenja" zahvaljujući kojoj je A'MARIE već stekla mnoge vjerne obožavatelje. Prepoznatljive tkanine, kao što je npr. svila, sada se pojavljuju u novim obradama poput one baršunaste teksture, koja slobodno pada i hladi tijelo, ili kože, koja skulpturalnom doradom evocira divljinu prirode.

Puderaste nijanse, kao zaštitni znak A'MARIE, u ovoj su kolekciji upotpunjene bijelom, pariški plavom, smaragdno zelenom i jarko žutom. Ideja koloristički bogatoga kolaža kakav vlada u prirodi nadahnula je dizajnericu da još jednom kreira kolekciju od vječnih odjevnih predmeta koji svojom nenametljivom posebnošću ne podilaze trendovima.

a marie, proljece ljeto 2010

Dodatak jedinstvenom stilu - accessoires i naočale

Narukvice i remenje s potpisom A'MARIE intrigiraju svojim futurističkim i konceptualnim izričajem jer dizajnerica na njihovu metalnu površinu aplicira drapiranu kožu. Poseban šarm ogrlicama od poludragog kamenja pružaju velike svilene, žičane i kristalima ili kamenčićima nizane mašne. Proljetno-ljetnu kolekciju tradicionalno prati uspješna suradnja s Ghetaldusom koji je s A'MARIE sunčanim i optičkim naočalama već krenuo osvajati i inozemna tržišta. U skladu s odjećom, modeli naočala A'MARIE by Ghetaldus pomno prate paletu boja dok se na samim naočalama posebno ističu površine koje simuliraju brušeno drvo.

a marie, proljece ljeto 2010

Budući da Ana Marija Brkić ništa ne ostavlja slučaju i da je njen koncept izgradnje vlastita branda osmišljen do u najsitnije detalje, cijela atmosfera nove kolekcije i vizuala kampanje, prenesena je i u interijer flagship storea A'MARIE u Gundulićevoj 19, u Zagrebu. Ideju suptilne divljine pejsaža dizajnerica je pretočila i u detalje kojima je oživjela prostor svoga dućana, zaokruživši tako proljetno-ljetnu modnu priču.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.