Blagdanske dane obilježava potraga za idealnim poklonima, a sve što vam je potrebno da oduševite pripadnice ljepšeg spola, nalazi se u novoj Palmers kolekciji. Ako se želite izdvojiti originalnošću svog poklona, izaberite model iz posebnog steznog programa koji čini čuda za žensku figuru jer pritišće trbuh, podiže grudi i stražnjicu te vizualno briše sve nedostatke!

palmers božić 2013

Linija Modern Shape obuhvaća grudnjake, gaćice, podsuknje i bodyje koji će svakoj dami omogućiti da se osjeća privlačno čak i u pripijenim haljinama, a atraktivna kombinacija moderne petrolej plave i klasične krem nijanse te romantične cvjetne čipke zadovoljit će i one najzahtjevnijeg ukusa.

palmers božić 2013

Popularna petrolej nijansa provlači se i kroz liniju Preziosa izrađenu od najfinije svile koja nježno mazi kožu i donosi zadovoljstvo prilikom svakog nošenja. Super-mekani ogrtač idealan je za neopterećeno uživanje u nadolazećim blagdanima, dok je recept za slatke snove očaravajuća i besprijekorno udobna svilena pidžama! Kako biste svojim poklonom dodatno začinili nadolazeće blagdane, odvažite se na odabir neodoljivog negližea koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

palmers božić 2013

palmers božić 2013

palmers božić 2013

Oličenje ekskluzivnosti svakako je linija Irresistible ukrašena Swarovski kristalima, koji joj pridaju posebnu finoću i čar. Senzualna ljubičasta boja u kombinaciji s mekanom čipkom čini ovu liniju naglašeno ženstvenom, a jedinstven kristalni sjaj u ovu modnu priču uvodi luksuz i glamur. Vrhunska kvaliteta, nenadmašna udobnost i elegantna profinjenost Palmers proizvoda čine ih predmetom želja svake dame pa s ovakvim iznenađenjem ispod bora sigurno nećete pogriješiti.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.