Zanosni modeli Alice Peneaca i Hailey Clauson ambasadorice su nove jesenske kampanje branda Yamamay. Ove dvije senzualne dame dobro su poznate ljubiteljima mode: Alice je bila zvijezda ljetne Yamamay kampanje, dok je Hailey krasila naslovnice prestižnih modnih magazina te svakoga dana privlači sve više pratitelja na društvenim mrežama

yamamay

Iza fotoobjektiva našao se fotograf Gabriele Micalizzi, čije su se snimke pojavljivale u renomiranim izdanjima kao što su New York Times, Herald Tribune, Newsweek, Reppublica i Corriere della Sera. U svom izletu u modni svijet, Micalizzi je Yamamay ljepotice ovjekovječio nesvakidašnjim fotografskim tehnikama, učinivši da njihova tijela u pokretu izgledaju fluidno i gotovo transparentno.

yamamay

Mistične i pomalo eterične vizuale najbolje objašnjava slogan iza nove kampanje, koji glasi #BEYOURSELF. Yamamay odaje hommage kompleksnosti i različitostima karaktera svake žene sa svim specifičnim elementima osobnosti, uspoređujući ju s dijamantom koji kroz bezbroj faseta različito reflektira svjetlost.

yamamay

Ova kampanja nas suptilno uvodi iz ljeta u jesen kroz zanimljive key komade koji omogućuju zrakama sunca da upute posljednji pozdrav otkrivenoj i preplanuloj koži. Zavodljivi modeli, nosivi podjednako u spavaćoj sobi kao i u svakodnevnim kombinacijama, omogućavaju svakoj ženi da najbolje izrazi svoju osobnost i raspoloženja bez obzira želi li biti glamurozna, romantična, zahtjevna, sklona udobnosti- ili sve to u jednom.

yamamay

Zahvaljujući bogatom izboru modela, ove jeseni Yamamay žena može odlučiti tko doista želi biti i koji dio svog tijela želi istaknuti naglašavajući svoje samopouzdanje i snagu zbog kojih je i posebna.

yamamay

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.