Crvene mašne, haljine od pliša, brintevi koji evociraju na blagdane... Velike kreativke brenda Boudoir dizajnirale su resort kolekciju koja ostavlja bez daha i očarava raskoši

 boudoir bozic

Boudoir već treću godinu zaredom kreira Christmas Special, resort božićnu kolekciju. Taj trend, iako standardan u ponudi velikih svjetskih brendova, novost je na hrvatskom tržištu, tako da se dizajnerice Martina Čičko Karapetrić i Morana Saračević mogu pohvaliti time da su jedini hrvatski modni brend koji u ponudi ima blagdansku kolekciju. 

boudoir christmas

Za Christmas Special kolekciju posebno su dizajnirane tkanine s božićnom tematikom, a, osim printanih modela, u ponudi su raskošne haljine od crvenog pliša. Kreacije nisu za minimaliste, već su čista personifikacija božićnog duha koji je doslovno interpretiran impresionističkim Boudoir rukopisom.

boudoir christmas

"Kreiranje božićne kolekcije je vrhunac godine u Boudoiru. Posebno uživamo u stvaranju neodoljivih printeva koji ženama naprosto trebaju. Jer lako je kada znate koju ćete točno haljinu obući za Božić!" kažu boudoirke.

boudoir christmas

boudoir christmas

boudoir bozic

Kolekcija je dostupna u atelieru Boudoir i online www.boudoir.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.