Poznati modni dizajner i miljenik modnih krugova, Ivan Alduk oduševljava kreativnošću i kvalitetom svakim svojim novim projektom stoga nas i ne čudi što je njegova linija vjenčanica doživjela ogroman uspjeh kod vjernih klijentica. Uz ready-to-wear liniju, posljedne tri godine, Ivan i njegov tim stvaraju posebnu liniju modernih vjenčanica

alduk bridal jesen 2015

Unikatne, ručno šivane vjenčanice po mjerama klijentica temelj su ALDUK Bridal kolekcije koja ovog puta donosi obilje mekanih, prozračnih tkanina i bogatih čipki u raznim tonovima. Silueta s naglašenim uskim strukom je i dalje dio Ivanova dizajnerskog rukopisa, a ovog puta je obavijena satenskim trakama u zanimljivim bojama lavande, patlidžana, mjedi i breskve. Od jednostavnijih do jako raskošnih modela, nova kolekcija ALDUK vjenčanica donosi za svakog po nešto, a posebno se ističe unikatni, ručno vezeni model sa šlepom dugim dva i pol metra.

alduk bridal jesen 2015

alduk bridal jesen 2015

U novoj kampanji za sezonu jesen/zima 2015/16. glavnu kreativnu ulogu je preuzeo priznati modni dvojac Decker+Kutić koji je donio jednu potpuno novu estetiku. Estetiku koja svojom mističnošću i besprijekornom ljepotom jednostavno osvaja. Prva je ovo suradnja ovog kreativnog trojca, a već se veselimo sljedećim projektima.

alduk bridal jesen 2015

alduk bridal jesen 2015

"Suradnja s dvojcem Decker+Kutić je jedna od mojih osobnih želja s obzirom da iznimno cijenim njihovo znanje i iskustvo u modi koje prelazi granice Hrvatske. Neka nova energija i pristup stvaranju kampanja je ono što je najljepše u poslu modnog dizajnera jer se uvijek radi nešto novo, zanimljivo i "po prvi put". Pomicanje granica i postavljanje vlastitih pravila koja će netko drugi slijediti je dio mog poslovnog mota, a ovom kampanjom smo to još jednom i dokazali.", ističe Alduk.

alduk bridal jesen 2015

alduk bridal jesen 2015

Suprotnost između tamnog i sjenama okupanog ambijenta i nježnih, bijelih vjenčanica je na najbolji mogući način prikazala ljepotu ALDUK vjenčanica koje se mogu isprobati i naručiti u ALDUK Showroomu u samom centru Zagreba na adresi Palmotićeva 58, ali isključivo uz prethodnu najavu i rezervaciju termina.

Mlada Ivona Bevanda iz Talia Model agencije je zaštitno lice, Mihaela Dodić je zaslužna za make-up, a Tanja Kuštović iz Keune Akademija za frizuru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.